Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda srácok, ti is abban reménykedtek, hogy 35 felett majd egy senkinek sem kellő 35+ éves nő lesz a párotok?
Így nézel ki?
Mert én mindig arra gondolok, amikor meglátok egy iyen rinyáló csúnya fiús kérdést, hogy minimum ilyennek kell lennetek, ha nem vagytok képesek egy nőt összeszedni.
Hát én nem vagyok ronda de helyes sem kb. átlagos.... kinek hogy s mint tetszek nem is ez a lényeg....
sokáig az számít ki hogy néz ki külsőre, de ki lehet nőni én 16-18 évesen kinőttem... valaki 30 körül növi ki stb.
22/F
1-es amit linkeltél azokhoz képest már én is szépnek érzem magam, ronda fiúként. XD
De amúgy meg tök mindegy én mit érzek, mert a lányok megmondták már számtalanszor nekem, hogy RONDA, NYOMI VAGYOK ÉS SOSEM LESZ NŐM!
Ha nem így nézel ki, akkor meg ne sírjál. Komolyan, a múltkor valaki belinkelt egy TÖK HELYES srácot, hogy ennek a szerencsétlennek hogy lehet barátnője, mikor csúnya???
Hülyék vaytok, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!