Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az egyszerűbb lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyszerűbb lányok miért nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor egy lány nem báli sminkben mászkál nap, mint nap. Nem mindene strasszköves meg rózsaszín, nincs kirakva minden testrésze, nem csak a shopping érdekli, hanem sok témához hozzá tud szólni, olvas, zenét hallgat...

Bulizni ritkábban jár el, helyette inkább beül valahova meginni egy pohár bort a barátaival...

2013. okt. 18. 14:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
Hmmm, szerintem ezek is kellenek valakinek.
2013. okt. 18. 14:43
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne érdekelne senkit az ilyen lányok? Ez hülyeség.
2013. okt. 18. 14:44
 3/23 anonim ***** válasza:
58%
Lehet azért, mert nem vagy attraktív, vonzó, nincs/kevés a kisugárzásod. Menj akkor te oda fiú(k)hoz...
2013. okt. 18. 14:45
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
feleségnek majd kellenek, az egyéb célokra meg a mázolt csajok valók
2013. okt. 18. 14:49
 5/23 anonim ***** válasza:
79%
Próbálj meg nem tizenévesek, vagy kora huszonévesek körében mozogni. Hidd el, beválik.
2013. okt. 18. 14:54
 6/23 anonim ***** válasza:
26%
Azért mert jóval nehezebb ledumálni róluk a bugyit és mire sikerül addigra ráébredsz, hogy kihagytál egy csomó báli sminkes, rózsaszín strasszköves, shoppingos csajt.
2013. okt. 18. 15:00
 7/23 anonim ***** válasza:
71%
Figyelj,én sem sminkelem magam,szép ruháim vannak,de nem r*bancosak,normális vagyok,és pont ma szólt be pár srác hogy milyen csinos vagyok.Szóval nyugi,eljön a te időd.;)
2013. okt. 18. 15:06
 8/23 anonim ***** válasza:
50%

Dehogynem kellenek!

Csak mivel nem jár bukizni, kevesebb szexéhes kan találja meg.

2013. okt. 18. 15:18
 9/23 anonim ***** válasza:
66%

Kedves kérdező, talán nem a kigyúrt, ostoba, nagypofájú hülyegyerekek után kellene ácsingózni, hanem észre kellene venni, hogy vannak hozzád hasonló értékrenddel bíró srácok is, akik normális barátnőt keresnek. Itt vinnyogtok, hogy nekünk csak a cicababák kellenek, hát el kell hogy mondjam, az ilyen műkörmös, szolis, sminkes ostoba libák láttán elfog a hányinger, a normális lányok viszont nem vesznek emberszámba, mert nem vagyok, kigyúrt primitív partyállat. Magadban keresd a hibát mielőtt kijelented, hogy az egyszerű lányok nem kellenek nekünk. De! Nagyon is kellenek!

A másik probléma az lehet, hogy gondolom te is belehalnál, ha véletlenül rá kellene mosolyogni egy srácra. Fapofájú egókirálynők pedig megint nem kellenek, ha én rá tudok mosolyogni egy lányra, aki tetszik, akkor tudjon visszamosolyogni, mert ha nem, az éppen olyan elutasítás, mintha elküldött volna melegebb éghajlatra.

2013. okt. 18. 15:27
 10/23 anonim ***** válasza:
38%
vagy te is cicababa leszel, vagy fonnyadhatsz, mert a kutyának nem fogsz kelleni.ezvan.
2013. okt. 18. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!