Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok miért csak a szépfiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért csak a szépfiúk kellenek?

Figyelt kérdés

Egy nem annyira jóképű normális testalkatú srácnak miért nem lehet esélye nálatok ?

Mindig csak olyanokkal látlak titeket mint a kolumbiai szappanoperákból szabadult robertó .

Értem én , hogy felszínesek vagytok de azért nem kéne élből elutasítani egy normális átlagos srácot .

2013. júl. 16. 18:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nekem a cukik kellenek, meg a furcsák
2013. júl. 16. 18:44
 2/19 anonim ***** válasza:
Mindíg a nő választ, jegyezd meg!
2013. júl. 16. 18:47
 3/19 anonim ***** válasza:
Visszajelzések alapján aztmondhatom hogy jóképű vagyok rám meg a felszínes lányok ragadnak meg a k*rvák. Szóval örülj hogy ha találsz normálisat AZT TÉNYLEG NORMÁLIS LESZ.
 4/19 anonim ***** válasza:
Haha, jól kinevettelek. Én iszonyat csúnya vagyok de mégis sok barátnőm volt. És még gazdag sem vagyok, na erre mit lépsz takonypóc?
 5/19 anonim ***** válasza:

nektek pasiknak úgyanúgy csak a bombanők kellenek így ne csodálkozzatok.

mellesleg én még sosem voltam olyan pasiba szerelmes aki első ránézésre tetszett, ha valakit megismerek sokkal többet érnek a belső értékek ami egyébként ha megvan akkor kívülről is megszépíti az illetőt

2013. júl. 16. 18:48
 6/19 anonim ***** válasza:
mi számít furának 1-es?
2013. júl. 16. 18:48
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
mert ők(mi) nem kérdezzük meg ezt egy nap 542685szer,azért!
2013. júl. 16. 18:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem csak ők, ez teljesen személyiség függő. Hát ilyen tipikus népszerű csajnak csak érdek kapcsolatai vannak, nem szeretné magát leégetni, de egy olyan lány aki meg nem annyira népszerű neki inkább a belső számít és nem külső alapján ítél meg másokat. De az ilyen lányoknak a 80% nincs is kapcsolatban. A maradék 20% pedig szerencsés, mert annak a kapcsolata nevezhető szerelemnek és nem érdek kapcsolatnak. Mellesleg nem azt jelenti, hogy csak a szépfiúk jönnek be hanem azt, hogy igenis a fiúknak kéne megtenni az első lépést! Ez a baj a mai fiúkkal... Amúgy hány éves vagy?
2013. júl. 16. 18:51
 9/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem kellene élből azt mondani hogy minden lánynak ilyen kell...

Én pl rühellem az ilyen "hosé ármándó"kat-.-

2013. júl. 16. 18:52
 10/19 anonim ***** válasza:

1-es vagyok...

szabadelvűek, művészlelkek, elvontak (persze ez sok szempontból lehet...), és az ilyen hippis laza srácok, akik nem görcsölnek azon, hogy mit gondol, ez mit gondol az - aki minden hülyeségben benne van

2013. júl. 16. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!