Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért csak a szépfiúk kellenek?
Egy nem annyira jóképű normális testalkatú srácnak miért nem lehet esélye nálatok ?
Mindig csak olyanokkal látlak titeket mint a kolumbiai szappanoperákból szabadult robertó .
Értem én , hogy felszínesek vagytok de azért nem kéne élből elutasítani egy normális átlagos srácot .
nektek pasiknak úgyanúgy csak a bombanők kellenek így ne csodálkozzatok.
mellesleg én még sosem voltam olyan pasiba szerelmes aki első ránézésre tetszett, ha valakit megismerek sokkal többet érnek a belső értékek ami egyébként ha megvan akkor kívülről is megszépíti az illetőt
Szerintem meg nem kellene élből azt mondani hogy minden lánynak ilyen kell...
Én pl rühellem az ilyen "hosé ármándó"kat-.-
1-es vagyok...
szabadelvűek, művészlelkek, elvontak (persze ez sok szempontból lehet...), és az ilyen hippis laza srácok, akik nem görcsölnek azon, hogy mit gondol, ez mit gondol az - aki minden hülyeségben benne van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!