Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok miért csak a szépfiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért csak a szépfiúk kellenek?

Figyelt kérdés

Egy nem annyira jóképű normális testalkatú srácnak miért nem lehet esélye nálatok ?

Mindig csak olyanokkal látlak titeket mint a kolumbiai szappanoperákból szabadult robertó .

Értem én , hogy felszínesek vagytok de azért nem kéne élből elutasítani egy normális átlagos srácot .

2013. júl. 16. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem eddig többnyire kifejezetten jóképű pasijaim voltak,egy-két kivételtől eltekintve,akiknél viszont kompenzált a humor és az intelligencia.Szerettem őket,én voltam mindig is a ragaszkódobb fél a kapcsolatban,és ugyanúgy tudtam szerelmes lenni a kevésbé előnyös külsejűbe,mint a helyesbe.Szóval ezért nem tartom magam felszínesnek.Persze van egy szint,amihez ragaszkodom a külsőt illetően,meg szerencsém is van e téren,de azt gondolom,ez természetes,mindenki a külsőt nézi meg először.Aki mást mond,az hazudik.
2013. júl. 16. 19:00
 12/19 HotChoc ***** válasza:
100%

Na ki utasított már vissza téged? ^.-"

Az én barátom NEM szappanoperás Hozé Ánhel Ármándó de lá Végá, most akkor lehet nem is lány vagyok mert nem férek bele az általánosításodba? EZ is felszínesség ám, tudod?

2013. júl. 16. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Tenyésztik az ilyen balf*szokat mostanéban? Minden 2. kérdés egy ilyen szerencsétlen fiúcskától jön
2013. júl. 16. 19:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Külső megfog, belső megtart. Sajnos, ez nagy igazság. Ha nem vagy valami nagy szám, akkor sokkal nehezebben fogsz nőt találni. De ez fordítva is igaz. A nők közt is az átlagosaknak sokkal nehezebb pasit szerezni. Mindenki felszínes, mert először a külsőt látod meg. Nem tudhatod róla, hogy rendes ember, csak vonzza a szemed a szép.
2013. júl. 16. 19:23
 15/19 anonim ***** válasza:
1-es engem több lány tartott már cukinak, de én magamat inkább rondának és furcsának nevezném. :D
2013. júl. 16. 19:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Fiúk,nektek miért csak a szép lányok kellenek???
2013. júl. 16. 20:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Pasik miért csak a szép nők kellenek?
2013. júl. 16. 20:05
 18/19 anonim ***** válasza:
15-ös akkor te három az egyben vagy :D
2013. júl. 17. 00:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a mostani barátommal neten ismerkedtem és élőbe tényleg máshogy néz ki.. A lényeg hogy már nem a külsejét néztem mikor találkoztunk hanem sokkal inkább a belső értékeit. Most mind a ketten oda vagyunk egymásért és szeretjük tiszta szívből egymást..
2013. aug. 14. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!