Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért csak a szépfiúk kellenek?
Figyelt kérdés
Egy nem annyira jóképű normális testalkatú srácnak miért nem lehet esélye nálatok ?
Mindig csak olyanokkal látlak titeket mint a kolumbiai szappanoperákból szabadult robertó .
Értem én , hogy felszínesek vagytok de azért nem kéne élből elutasítani egy normális átlagos srácot .
2013. júl. 16. 18:43
11/19 anonim válasza:
Nekem eddig többnyire kifejezetten jóképű pasijaim voltak,egy-két kivételtől eltekintve,akiknél viszont kompenzált a humor és az intelligencia.Szerettem őket,én voltam mindig is a ragaszkódobb fél a kapcsolatban,és ugyanúgy tudtam szerelmes lenni a kevésbé előnyös külsejűbe,mint a helyesbe.Szóval ezért nem tartom magam felszínesnek.Persze van egy szint,amihez ragaszkodom a külsőt illetően,meg szerencsém is van e téren,de azt gondolom,ez természetes,mindenki a külsőt nézi meg először.Aki mást mond,az hazudik.
12/19 HotChoc válasza:
Na ki utasított már vissza téged? ^.-"
Az én barátom NEM szappanoperás Hozé Ánhel Ármándó de lá Végá, most akkor lehet nem is lány vagyok mert nem férek bele az általánosításodba? EZ is felszínesség ám, tudod?
13/19 anonim válasza:
Tenyésztik az ilyen balf*szokat mostanéban? Minden 2. kérdés egy ilyen szerencsétlen fiúcskától jön
14/19 anonim válasza:
Külső megfog, belső megtart. Sajnos, ez nagy igazság. Ha nem vagy valami nagy szám, akkor sokkal nehezebben fogsz nőt találni. De ez fordítva is igaz. A nők közt is az átlagosaknak sokkal nehezebb pasit szerezni. Mindenki felszínes, mert először a külsőt látod meg. Nem tudhatod róla, hogy rendes ember, csak vonzza a szemed a szép.
15/19 anonim válasza:
1-es engem több lány tartott már cukinak, de én magamat inkább rondának és furcsának nevezném. :D
16/19 anonim válasza:
Fiúk,nektek miért csak a szép lányok kellenek???
17/19 anonim válasza:
Pasik miért csak a szép nők kellenek?
18/19 anonim válasza:
15-ös akkor te három az egyben vagy :D
19/19 anonim válasza:
Én a mostani barátommal neten ismerkedtem és élőbe tényleg máshogy néz ki.. A lényeg hogy már nem a külsejét néztem mikor találkoztunk hanem sokkal inkább a belső értékeit. Most mind a ketten oda vagyunk egymásért és szeretjük tiszta szívből egymást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!