Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az egyszerűbb lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyszerűbb lányok miért nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor egy lány nem báli sminkben mászkál nap, mint nap. Nem mindene strasszköves meg rózsaszín, nincs kirakva minden testrésze, nem csak a shopping érdekli, hanem sok témához hozzá tud szólni, olvas, zenét hallgat...

Bulizni ritkábban jár el, helyette inkább beül valahova meginni egy pohár bort a barátaival...

2013. okt. 18. 14:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem igazán veszem komolyan, hogy leostobázol, körülbelül olyan, mintha egy fetrengő féldebil óvodás próbálna nekem beszólni. Még nevetni sem lehet rajta.

Na, mind1, azt kívántad, hogy meséljem el, hogy mi áll az idebüfögött megállapításom mögött.

Azért nem tettem meg, mert úgy éreztem, hogy semmi értelme nem lenne, csak egy szokásos meddő vita alakulna ki. De nem baj, a kedvedért megteszem.

"talán nem a kigyúrt, ostoba, nagypofájú hülyegyerekek után kellene ácsingózni"

Baromi unalmas közhely. A hozzád hasonlók szinte várják, hogy mikor jön a kiváló alkalom, hogy odapicsoghassák ezt. Semmi információd nincs arról, hogy a kérdező milyen fiúk/férfiak között keresgél, valamint a korosztályát sem tudjuk, így semmi alapod azt feltételezni, hogy olyanok után ácsingózik.

"normális lányok viszont nem vesznek emberszámba, mert nem vagyok, kigyúrt primitív partyállat."

Ez meg egyenesen szánalmas. A saját sikertelenséged azzal próbálod magyarázni, hogy totál igazságtalanul nem vesznek emberszámba ráadásul olyan dolgok miatt, amikről mindenki tudja, hogy pozitívak. Tehát egy ártatlan ártatlan áldozat vagy kb, akiből árad a jóság. Remélem, hogy legbelül nem hiszed el ezt. :D Lennének ötleteim, hogy igaziból miért nem kellesz egyetlen normális lánynak sem...

"ha én rá tudok mosolyogni egy lányra, aki tetszik, akkor tudjon visszamosolyogni, mert ha nem, az éppen olyan elutasítás, mintha elküldött volna melegebb éghajlatra."

Ez a mondat volt, aminek egyenesen beteges színezete van.

Baromira unom már én is, hogy nem lehet úgy elküldeni senkit, hogy ne legyek szemétládának titulálva, pedig sosem voltam bunkó. Szemét vagyok, ha azt mondom, hogy van barátom, akkor is, ha nem az esetem az illető, és akkor is, ha annyit mondok, hogy nem szeretnék ismerkedni. Nehogy már egy francba való elküldéssel egyenértékű legyen, ha merészelek nem mosolyogni valakire...

2013. okt. 19. 16:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Elolvastam. Köszönöm szépen a véleményed. Ez így legalább korrekt volt, a "beteg vagy bebüfögéssel" szemben.

Most elkezdhetnék vitatkozni, de őszintén szólva semmi kedvem sincs. A vitához egy minimális tisztelet kell egymás iránt, különben átcsap személyeskedésbe, ez részedről szerintem nincsen meg, és őszintén szólva semmi kedvem sincsen egy vadidegen nővel történő vitán felhúzni magam.

Az első kommentedre csak azért válaszoltam, mert az amit ott műveltél, ez a belerúgunk valakibe, név nélkül, azért, mert nem egyezik a véleményünk, de a véleményünket nem mondjuk ki, egy roppant aljas, ostoba, és gerinctelen dolog szerintem.

2013. okt. 19. 16:46
 23/23 anonim ***** válasza:
Engem ezek a dolgok már rég nem érdeklnek én a társamat keresem az életemhez nem pedig egy színt ami tetszik.
2013. dec. 24. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!