Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyszerűbb lányok miért nem kellenek senkinek?
Arra gondolok, amikor egy lány nem báli sminkben mászkál nap, mint nap. Nem mindene strasszköves meg rózsaszín, nincs kirakva minden testrésze, nem csak a shopping érdekli, hanem sok témához hozzá tud szólni, olvas, zenét hallgat...
Bulizni ritkábban jár el, helyette inkább beül valahova meginni egy pohár bort a barátaival...
Nem jó a kérdés. Pontosabban nem tudok egyetérteni vele.
A te definíciód alapján én is egyszerű lány vagyok. De szerintem pont azok az egyszerű lányok, akiknél az élet értelme kimerül a shoppingolásban.
Soha nem volt olyan problémám, hogy nem kellek senkinek. Mindig akad, aki udvarol, mert jól érzi magát velem. Mondjuk az is tény, hogy elég normálisan látom magam és a világban betöltött helyem. Magyarán nem vagyok beképzelt, de önbizalomhiányos sem! És ez szimpatikus az embereknek.
Nem lehet, hogy neked egy kissé kevesebb az önbizalmad a kelleténél? Merthogy inkább azzal lehet a gond, az tényleg nem valami vonzó.
Én ilyen lány vagyok, de kikérem magamnak az "egyszerű" jelzőt.
Jah, és elég sok férfinak/fiúnak kellenék, de van boldog párkapcsolatom is,
Változtass a hozzáállásodon!
Köszi mindenkinek!
Annak meg külön, aki rendesen meg is tudta fogalmazni.
Maradjunk annyiban, hogy igen, valamilyen mértékű önbizalomhiányom van, de próbálom leküzdeni.
Nem a nagypofájú, kigyúrt srácokat keresem, pont azért, mert felszínesek ők is, de hidd el nekem, hogy az olyan srácok is, mint Te, előbb nézik meg azokat a lányokat, mint engem.
Normálisan öltözködöm, megdicsérnek engem is nagyon sokan, mégis nagyon sokszor tapasztalom, hogy ez nem elég...
Kedves kézdeni: az, hogy megnézünk valakit, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy tetszik is nekünk az a valaki. Én például felramászok a kirakott mellű nőktől, ugyanígy az izléstelen cicanadrágtól is. Igen, mutatós, szexuálisan vonzó, de barátnőnek nem kell.
Ezzel az öltözködéssel ugyanis ország-világ előtt azt sugallja magáról a hölgyemény, hogy ő bármire/bárkire vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!