Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfiasság megszégyenítői kellenek a mai csajoknak?
Értem én , hogy nőiesednek a férfiak és értem én , hogy a cingár , rinyálós fürdősqwa típusú srácok a nyerők mostanában csak az zavar egy kicsit , hogy nem találok egy olyan nőt sem aki kicsit is előnyben részesítene engem mint egy normális férfit aki tud normálisan kommunikálni másokkal és nem beszélek megvetően /megalázóan a nőkkel , nem vagyok rinyagép sem és nem vagyok alkatilag sem hasonlítható a mai "mondjuk úgy kisfiúkhoz " .
Oké nincs BMW-m 22 évesen mert nem gazdag a vaterom aki vehetne nekem egyet meg nincs tisztességtelen munkám sem amivel másoktól csalhatok ki milliókat .
Bunkó sem vagyok itt is csak azért fakadok ki mert muszáj kibeszélnem magamból mielőtt még kárt tesz bennem .
Szóval a lényeg , hogy ha próbálkozok is elfordulnak meg nem foglalkoznak velem hanem inkább összejönnek egy mai férfiszépséggel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!