Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bárki, aki nem férfiasan viselkedik, nőnek számít?
Hát nem tudom... Attól ,hogy nem "hirdeted" ki attól én még nem kezelnélek nőként. Csak, a normálisabb fajtába sorolnálak talán. Ami nem rossz!:D
16/l
Érdekes meglátás de szerintem ez ennél kicsit bonyolultabb.
Mármint beállítottság kérdése.
Van aki elvárja hogy a leendő partnere dominánsabb legyen nála de van aki pont ezt rühelli.
Ez nem feltétlen igaz. Én például átalbáan félénk, gátlásos srác vagyok, de mégis olyna makacs, önfejű, akaratos, hogy nekem aztán mondhatná a lány, hogymost ez meg az lesz, ha én nem akarom, akkor nem is lesz semmi.
Aki meg nagyon irányítani akar az előhúzza a gyufát egy idő uátn.
Szóval sokan félreértik ezt a dolgot, attól, hogy egy fiú kedves, megértő, tud alkalmazkodni a lányhoz, attól még megvan a saját akarata, ha olyan természet, mint én, akkor biztos. Tudoké én nagyon is férfias lenni jellemre, csak oda nem sok lány jut el velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!