Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál a szép és jó lányom egy rendes fiút?
dehogy nincsenek
de egy rendes fiú rendes lányt akar nem olyat aki csak egy "smink"
Nos miért öltözik úgy, hogy a célcsoport az agyhalottak legyenek, és miért fogadja el a közeledésüket?
Baromi sok rendes srác van, jobban körbenézne, kiderülne, hogy egy komplett hadseregnyi van csak a környezetében.
Valahogy mégis a lökötteknek mond igent a randira :) Esélyes, hogy nem tetszenek neki az "átlagos", vagy "nyomi", vagy nem tudom milyen kifejezéssel illetett fiúk.
"Nem választja, éppen az, hogy tegnap sírva fakadt, hogy nem talál egy rendes fiút, mert nincsenek!"
Tehát, ha valamit nem találok, akkor egyáltalán nincs. Elhagyom a lakásban a mobiltelefonom, ettől az összes telefon megszűnik a világon?
Szeretném megköszönni a deduktív, általánosító kijelentést, Kedves Kérdező!
"... találják meg.."?
Ha nem engedné magához közel, semmi gondja nem lenne az általad említett emberekkel.
Attól, hogy milyen színű a haja és szemüveges-e vagy sem, ez nem fog megváltozni. Húzhat álarcot, ha belül ugyanaz az ember marad.
Amúgy meg lenne egy javaslatom: egyáltalán ne használjon sminket, és ne a legdrágább-legdivatosabb ruhákat használja. Öltözzön egyszerűen, csinosan, természetesen. A "tetovált izomagyakat" meg pattintsa le nyugodtan ha zavarják őt.
Akár csak egy hónapra próbálja ki.
Akkor egy kicsit részletesebben kifejteném a véleményem.
Az, hogy nincsenek rendes pasik az hülyeség, mint ahogy az is hülyeség, hogy nincsenek rendes lányok, mert igen is vannak. A probléma ott kezdődik, hogy az egyenlet több változóssá válik azzal, hogy beemeljük a külső megjelenést és az intelligenciát.
Azoknál a lánynál akik sírnak, hogy nincs rendes pasi azoknál első a külső majd csak utána jön a belső. Ha a kérdést úgy tetted volna fel, hogy miért nem talál a szép és jó lányom egy rendes és jóképű fiút akkor az már valamennyire közelítene az igazsághoz.
Tegyük fel, hogy 10-ből 4 fiú tetszik a lányodnak külsőre és 10-ből 4 rendes. Oda jutottunk, hogy 100-ból csupán csak 16 jöhetne számításba és akkor még lehetne bonyolítani.
Én azért annyit reagálnék az előttem szólókhoz, hogy a smink és a kihívó öltözködés nem mindenkinél hátrány, mert nekem kimondottan tetszik, persze csak ha nem lép át egy szintet. Annyit tanácsolnék a lányodnak, hogy próbáljon meg olyan helyekre járni ahol értelmesebb emberek vannak. Továbbá nem árt ha van néhány értelmesebb barátnője, mert tapasztalataim szerint egy relatíve rendesebb lányt is le tud húzni ha hülye pi*csákkal veszi körül magát, mert tele beszélik a fejét a hülyeséggel és elüldözik a normális férfiakat.
Én nem gondolom, hogy a szemüveg és a barna haj miatt új fordulatot fog venni a dolog, mert szerintem nem ezen múlik. Érdemes lenne megkérdezni tőle, hogy mégis milyen helyeken próbál ismerkedni és hogy.
Egyébként kérdezőtől kérhetnénk egy fotót a leányról, hogy pontosan belőjük miről is van szó.
Az igényes kifejezés, és sminkelés elég relatív, mi meg átestünk a túloldalra, és egyből pláza cicáztunk :D
Azért jó lenne megnézni pontosan miről van szó, mert lehet a 3. oldal hüleséget hordjuk össze, és totál máshogy néz ki szerencsétlen lány :DDDD
"Nem választja, éppen az, hogy tegnap sírva fakadt, hogy nem talál egy rendes fiút, mert nincsenek!"
Ezt szívesen lefordítom neked. Azt jelenti, hogy rendes supermen-ek nincsenek! A mostani lányoknak egy átlagos fiú nem számít férfinak!!! Érted már?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!