Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál a szép és jó lányom egy rendes fiút?
Ez éppen egy elég jó példa arra hogy mi a helyzet a jelenlegi világgal, persze tisztelet a kivételnek.
Velem is ez van hogy sokan értelmes jó srácnak tartanak de képtelen vagyok találni egy normális barátnőt.
A lányodat én sem szólítanám le mert alapból nagyon igényes és tuti lenézne amiért én nem éppen vagyok az a fajta aki ad magára, sajnos 1-2 dologról nem tehetek, de lehet tenni ellene csak lassabb.
Sokan azért nem nyomulnak rá mert nem mernek és tuti lerontaná az önbizalmukat.
Én régebben próbálkoztam nagyon csinos lányoknál igaz nem volt mind szőke, de mindig először jó pofiztak velem, játszották az agyam majd hirtelen az árokba rugtak.
És sokan vannak még így ezzel legtöbb haverom is akikhez illenének az ilyen csajok ők sem mernek náluk kezdeményezni mert hasonlóan jártak.
Egy ilyen csaj ismerősöm van aki hasonlít a lányodra, nos ő elfogadna a mai napig jó barátom, sokat segít nekem, csak már egy 3 éves fiú anyukája, picit korán kezdte a gyerek vállalást (18) évesen. De nagyon figyelj oda mert ez így nem jó, nem a külsejével van a baj igazából ha igényes akar rá lenni akkor tegye, nem tilthatod meg neki, csak próbáld arra vezetni őt hogy a picit az átlag alatti fiúknak is adjon egy esélyt mert a volt barátnőm is adott, ő is ilyen pláza cica volt bár nem voltak nagy igényei de vele jó kapcsolatunk volt megvoltunk, csak ugye túl szép volt hozzám és egy srác szó szerint elcsábította tőlem.
Nehéz ügy ez inkább azt próbáld megbeszélni a lányoddal hogy másoknak is adjon esélyt hogy megismerjék sokszor valóban nem a külső a ffontos.
Ha a lányodnak egy kedves, rendes fiú kellene akkor nem vinne haza tetovált izomagyakat! Nagyon sok fiatal csinos lány hangoztatja, hogy neki bizony rendes férfi kell, de mégsem egy ilyen mellett kötnek ki, sokkal inkább választják a bunkókat.
Ha a lányod valóban azt akarná akkor találna magának olyat is, de maximum azt hiszi, hogy azt akarja, de valójában közel sem.
A leányod elég sokat hazudozik sajt magának.
Felsorolja a tökéletes férfi listáját (igényes,helyes,sportos,intelligens,humoros,stb...) mint a legtöbb nő (ez sablon lista), aztán hót ellentétes pasasaokkal jön össze. Persze csodálkozik, ha csalódik bennük. Nem nyitott szemmel jár, nem veszi észre a rendes fiúkat. Igaz a külseje miatt eléggé nehéz a helyzete is.
Az ilyen külsőre ránéznek, és abban a pillanatban "hüyle liba" cimkét kapja, és átkerül "közelébe sem megyünk" dobozba. Legalábbis a normális fiúknál. Az a karakter amit képvisel, az a leírt selejtet vonzza.
Vagy visszavesz (nem kicsit), hogy más "célcsoport" figyeljen fel rá, vagy pedig ő fog odamenni a "rendes fiúhoz", és kezdeményez vele, mert biza a rendesebb gondolkodású srácok sokszor el is kerülik az ilyen lányokat.
Aki úgy néz ki mint a plázap--a, az ne lepődjön meg ha annak is tartják majd.
Egy - kellemetlen - szempontot kihagytunk :) (talán kíméletből)
Lehet, hogy a lányod tényleg ilyen karakter, és nem csak "igényes"? Magyarul lehet, hogy szellemileg is "plázacica", és azért ilyen is a külseje?
Szülőként biztosan nem akarod hallani, de lehetséges, hogy "csak ennyi" a leány, és kész. :) Ha így van, azon nem segít a barna festék :)
Ezt a kérdést egy fiú írta, mert szerinte ezzel tudja igazolni az elméleteit a "rendes fiúkról".
Fiú vagyok, és adok egy tippet kérdező: Nézz csak végig az itteni kérdéseken: "Van-e olyan szép, kedves, okos lány, aki vonzódna egy ronda fiúhoz?" "Miért nem tudok vonzódni a ronda lányokhoz?" "Miért van az, hogy engem csak azok a lányok találnak meg, akik nekem nem tetszenek, és akik tetszenek nekem, viszont nem?" (Ezek nem szó szerinti idézetek, csak parafrázisok.)
Szerintem ennek a kérdések az bizonyítják, hogy igazán rendes fiú, aki a barátnőjét megbecsülné nagyon kevés van. (Ismerek pár ilyet.) Az itten nyígó "rendes fiúk" nagy része csak kanos, egy nőt akar, és vidáman koccolna mellőle egy másikra, ha szebbet találna. (A baráti körömben sok ilyet láttam, fiú és lány elvégzi az egyetemet, több éve vannak együtt, a lány már házasodni szeretne [4-5 év kapcsolat után 26-27 évesen], a fiú meg úgy érzi, hogy a frissen megszerzett menő állásával behúzhatja a húszéves, dögös titkárnőt, aki sokkal szebb, mint az egyetemi évek alatt összeszedett, kevésbé menő bnője. Persze lányokból is egy csomó számító van, de itt most a fiúk a kérdés.)
Mi a megoldás? Nem tudom...
Szerintem is a lányod a hibás. Ő választja ezeket a fiúkat. Én pl. ha odamegyek egy csajhoz, az tényleg szimpatikus nekem, és nem csak megkefélni akarom, hanem megismerni, hogy talán komoly is lehessen belőle, és nekem nem gond az sem, ha egy csaj az a tipikus cicababa. Volt barátnőm is itthon mindig smink nélkül volt, tréning naciba, de ha mentünk valahova, tipikus pláza cicának öltözött. Engem nem zavart. Ettől függetlenül sosem volt rib|anc. Előttem le sem feküdt senkivel.
Tehát szerintem próbálkoznak ott rendes fiúk is, csak a lányának inkább a tahók jönnek be :) Szerintem neveltetés kérdése. És ezt nem sértésnek szántam, ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!