Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem talál a szép és jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem talál a szép és jó lányom egy rendes fiút?

Figyelt kérdés
Miért mindig ilyen tetovált izomagyak találják meg, akik később agresszívak vele és becsapják? Hova lettek a kedves, rendes fiúk? Talán az lehet a baj, hogy a lányom pici, szőke, sminkeli magát és divatosan öltözik? Szóval úgy néz ki mint egy ilyen plázacica és szerintem túl szép. Már arra gondoltam, megmondom neki, hogy fesse barnára a haját és hordjon szemüveget, hátha így megszólítja egy intelligensebb lény is.
2013. dec. 24. 07:40
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Mondja meg neki h regisztráljon erre az oldalra és írjon rám ;)
2013. dec. 24. 07:44
 2/35 anonim ***** válasza:
85%
Ha olyan, mint 1 plázacica, akkor nem csoda, hogy barmok szólítják le!
2013. dec. 24. 07:45
 3/35 A kérdező kommentje:
Hát ez az, de hát igényes akar lenni a külsejére, mert ezt látja a tv-ben, a barátnőitől és képtelen kimenni az utcára smink nélkül. Próbálom súlykolni bele, hogy ez helytelen, de nem hiszi el. Azt hiszi, hogy tökéletesnek kell lennie, ahhoz hogy találjon egy pasit, pedig szerintem pont ellenkezőleg, ezért nem mernek vele kezdeni.
2013. dec. 24. 07:52
 4/35 anonim ***** válasza:
92%
Nah én fiú vagyok, és eleve eltaszít magától 1 lány, ha az 56 kg-jából 20 kg smink! Én a természetes szépséget szeretem! Ha gondolja mutassa meg kommentem a lányának, üdvözlöm! :) Szóval azzal, hogy magára tesz minden féle akármit, azzal csak ront a helyzeten! Próbálja csak 1x ki, hogy kimegy minden féle kakiság (elnézést) nélkül, és a szeme sarkából figyelje a fiú szemét! Több tekintet megakadna rajta! (De ha most ponnnnnt az első fiú tekinte nem akad meg még nem kell siránkozni) Nah remélem segítettem! Kellemes karácsonyi ünnepeket!
2013. dec. 24. 08:05
 5/35 anonim ***** válasza:

A kedves lánya alapból vonzza ezeket a gyökereket.

És végeredményben ő válassza őket. Senki nem mondta neki h kötelező. De neki az kell, szóval ennyi.

2013. dec. 24. 08:12
 6/35 anonim ***** válasza:

"de hát igényes akar lenni a külsejére"

nem attól igényes hogy 50kiló smink nélkül nem viszi le a szemetet

2013. dec. 24. 08:18
 7/35 anonim ***** válasza:
Mert az ilyenek kellenek neki, ahogy a többi lánynak is. Kedves, rendes fiúk is akadnak bőven, de őket észre se veszik a lányok.
2013. dec. 24. 08:28
 8/35 anonim ***** válasza:
83%
Azok a fiúk, akiket szeretnél neki, nem utcán, nem leszólítással ismerkednek....
2013. dec. 24. 08:29
 9/35 anonim ***** válasza:
Mert azok hol?Könyvtárban?:D
2013. dec. 24. 08:33
 10/35 anonim ***** válasza:
80%
Nem ők találják be a kedves lányodat, hanem őket szelektálja ki a jelentkezők közül.
2013. dec. 24. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!