Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a lányoknál ez az "Első csók fóbia"?
Figyelt kérdés
Miért félnek ennyire az első csóktól; hogy a fiú mit fog szólni ha ő (a lány) nem csinálja jól?2013. dec. 19. 23:16
2/6 anonim válasza:
Engem ott is hagytak miatta, mert nem csináltam jól. Azóta is félek, milyen lesz legközelebb.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem volt soha emiatt félelmem. Ha vki képes ott hagyni vki, mert nem megy olyan apróbb, amit sohasem csinált, akkor inkább hálát kéne adni, hogy ezzel kiderült nem pedig egy komolyabb dologgal kapcsolatban. Rám nem volt panasz. :D
4/6 anonim válasza:
Szerintem nincs rossz csók csak minden ember más. :)
5/6 anonim válasza:
Barátom úgy informálódott rólam hogy egy hatalmas r*banc vagyok mikor ismerkedtünk .. és mikor találkozgattunk akkor az nap mikor meg kérdezte leszek e a barátnője akkor megcsókolt köszönésképpen mikor hasa indultam de nagyon béna voltam aztán más nap találkoztunk és mondta hát akkor kicsit beszélgessünk. és meg tudta hogy nem az avgyok kinek mondom magam.. gyerekesnek tartott sokáig mert 1 hónapig mindig el kaptam a fejemet mikor meg akar csókolni egyszer kettesbe voltunk és lágyan kedvesen közeledett és meg történt az első normális csók ami jó volt azóta nincsen ilyen probléma ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!