Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Daniel1121 kérdése:
Első randi helynek?
Figyelt kérdés
Első randi helynek lányok mennyire örülnétek esetleg egy mozinak én ezt találtam ki.
És esetleg mint elsőrandin elsülhet egy szájra puszi? :)
16/F
2013. dec. 15. 22:50
1/9 WheneverYouWant válasza:
baromság a mozi ... legyél egyedi...Pusziról meg ne is álmodj mert az apja nagy pofont ad...
2/9 anonim válasza:
Hát télen korlátozottak a programok, főleg így karácsony környékén.
4/9 anonim válasza:
moziban nem lehet beszélgetni :)
7/9 anonim válasza:
Mozit én sem javaslom, nem tudtok beszélgetni.
Menjetek el korizni, vagy a karácsonyi vásárba, ha van a közeletekben.
Esetleg kávézó/teázó/cukrászda.
8/9 anonim válasza:
Ha moziba is szeretnél vele menni menjetek! =) a hangsúly az "is" en van tehát mozi előtt pár órát töltsetek a másik megismerésével , beszélgessetek :)
9/9 anonim válasza:
fúha,én nem tom:$de pl cukrászda,park,kávézó,pizzázó,szökőkutas rész? :) Am,nemtom, sztem a mozi is jó ötlet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!