Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam randizni, el is jött, és nagyon aranyos volt. Már nem kellene izgulnom a második randi miatt, de mégis, hogy küzdjem le? 17F
Szóval egy béna bálon találkoztunk, szerinte is béna volt és vagy két órán át csak ácsorogtunk, cigarettáztunk és beszélgettünk.
Másnap összezsedtem a bátorságom és írtam neki facebook-on, aztán múlt héten elmentünk kávézni meg antikvariumba.
Végig mosolygott, nevetgélt és csomó mindent mesélt, hogy miket szeretne a jövőben, mennyire szeret bizonyos dolgokat és hasonlók, én körülbelül elolvadtam tőle.:D
Mikor a buszmegállóban elbúcsúztunk, adott az arcomra egy puszit és integetett még a buszból.
A hét folyamán is beszélgettünk minden nap, bár nagyon keveset, mert nincs ideje, rengeteget tanul és rajzol, este körülbelül egy óra szabadideje van.
Már felvetettem neki, hogy a héten is csinálhatnánk valamit, amivel ő is egyetértett.
Már csak kérdés, hogy mit csináljunk és HOGY NE IZGULJAM SZÉT AZ AGYAM KEDD DÉLUTÁN 4 ÓRÁIG?
Arra gondoltam, hogy megnéznénk egy kiállítást, (tudom, hogy még nem látta) aztán ennénk valami finom sütit egy különlegesebb cukrászdában.
Okos, elvont művész lány.
Szóval?
17F (15L)
Tereld el a figyelmed.
Szerintem tök jó érzés ez a fajta izgulás. Én egyenesen elfogadom és élvezem, mintsem hogy elfojtsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!