Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4. randink volt és még nem csókolt meg, mit tehetnék hogy felbátorodjon?
Figyelt kérdés
3.randim volt a sráccal , eléggé kedvelem ő is engem , régebb óta ismerem és tettem már utalásokat arra hogy szeretném ha megcsókolna (puszit kapott az arcára + megöleltem) de még nem csókolt meg . Elég félénk . Hogy tudnám még jobban jelezni hogy lássa már megcsókolhat ? :) 18/L2013. dec. 16. 21:23
1/17 anonim válasza:
Mi lenne ha te csókolnád meg?Vagy a női önbecsülésed nem engedi?
2/17 anonim válasza:
Csókold meg te, vagy legalább adj neki egy szájrapuszit, ha ettől nem jön meg a bátorsága, akkor nem tudom mitől fog :P
3/17 A kérdező kommentje:
Jaj bocsanat , elirtam 4.randink volt :), hát ami azt illeti a fiúnak a dolga megcsókolni a lányt , legalábbis én így gondolom és szeretném
2013. dec. 16. 21:26
4/17 A kérdező kommentje:
sok mindent én kezdeményeztem és azt várnám hogy most ő lépjen.. :) de előbb utóbb lehet kap szájra puszit , köszi a tippet
2013. dec. 16. 21:27
5/17 anonim válasza:
A pasid egy seggluk :)) már bocsi... a kis lábujjam tökösebb, mint a pasid :D
6/17 A kérdező kommentje:
Elég félénk ebből a szempontból sajnos , egyszer csak megjön a bátorsága.. Remélem :)
2013. dec. 16. 21:29
7/17 anonim válasza:
#5 vagyok
Azért köszi hogy le értékeltetek, mert őszinte voltam...
8/17 anonim válasza:
Nem előírás, hogy a férfinak kell csókolni... Valószínűleg az járhat a fejébe, hogy mi van ha meg akar téged csókolni te meg vissza utasítod és emiatt valami konfliktus lesz... Oké hogy teszel utalásokat... De velem is volt már, hogy számomra egyértelműnek tűnt, hogy a nő mit akar aztán kiderült h csak számomra... aztán ezzel el is vágtam magam...
Szerintem nagyon örülne neki, ha te csókolnád meg... A férfi biztos nem utasít vissza egy nőt akivel randizgat... fordított esetben viszont sokszor előfordul.
9/17 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi ! :) megfogta a kezem úgy mentünk és tényleg látom hogy kedvel , sokat ir szóval lehet h ráveszem magam :)
2013. dec. 16. 21:56
10/17 anonim válasza:
Ha ő még nem érzi,hogy eljött az a pillanat, nem kell erőltetni. Ha szeret/szeretitek egymást, akkor majd úgyis megcsókol; ki kell várni. Ha szereted, megértő vagy vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!