Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha végre összejön egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha végre összejön egy lánnyal aki túl jó hozzám és tényleg én kellek neki akkor mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

Egész életemben egy jelentéktelen lúzer voltam. 28 éves vagyok, szűz, nincs diplomám, nincs karrierem, most éppen van állásom de nem keresek túl jól és egy önkormányzati bérlakásban lakom nagyszülőkkel akik az egyetlen élő rokonaim úgyhogy még vagyon várományosa sem vagyok.

Másfél éve gondoltam egyet és úgy határoztam hogy ennél már nincs lejjebb és mivel úgyis öngyilkos szeretnék lenni mi lenne ha előtte megaláznám és beégetném magam. Leszólítottam lányokat, próbáltam velük beszédbe elegyedni és a többségük vagy nagyon undok volt vagy gyorsan kihátrált a beszélgetésből már akkor mondva, hogy van barátja amikor még nem is utaltam rá hogy tetszik. Voltak sokan akik hülyíteni vagy ugratni próbáltak de nem vagyok annyira naiv mint ahogy élőben kinézek.

De másfél év meghozta a gyümölcsét. Egy hónapja együtt vagyok egy aranyos, kedves, okos és gyönyörű lánnyal. Ő mindenben jobb mint én. 23 éves, diplomás, jól keres és a családja is gazdag és bemutatott neki és ők is elfogadtak.

Úgy érzem hogy nagyon szerelmes belém ahogy én is belé de éppen ez ami kicsit aggaszt. Ilyenben még sosem volt részem hogy viszont szeretnek főleg ilyen csodálatos lány mint Ő.

Ami miatt a kérdést feltettem hogy még szexre nem került sor de pettingre már igen és azt mondja, hogy úgy érzi több van bennem mint amit mutatok magamból és ennyi idő nem elég hogy két ember megismerje egymást de már nagyon szeretne ő is megkapni engem.

Szerintetek tényleg szerethet egy ilyen jelentéktelen férfiatlan kis valamit egy ilyen tökéletes lány? Vagy azért halogat és arra vár hogy változzak alfává mert így nem vagyok méltó hozzá?

2013. dec. 19. 10:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
NYUGI! És szeressétek egymást! :)
2013. dec. 19. 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A lányom gyönyörű. Mindenki szerint. Ráadásul korához képest meglehetősen jól áll anyagilag. Amikor elhozta a barátját, nagyon örültem. Nem egy divatmajmot hozott ugyanis, hanem egy ízig-vérig emberi lényt. Egy szeretetre érdemes, szerény félig-férfit. Jó volt látni, mennyire szeretik egymást. És most is jó látni, 8 év után, milyen sugárzóan boldogok.
2013. dec. 20. 12:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Hm. Miért érzem kamunak kérdést? A stílusod jó, intelligens, elemző, lényegre törő.

Aki írta, nem ” jelentéktelen férfiatlan kis valami ”--ahogy magadat jellemezted.

De ha mégis igaz, és ha valamiért tényleg nem szép az arcod, akkor még mindig javíthatsz a testeden. Fekvőtámasz és még számtalan gyakorlat segítségével, melyeket otthon is végezhetsz teljesen ingyen, olyan lehetsz, mint a Terminátor. Jót tesz az önbizalomnak, már csak azért is, mert igaz ugyan, hogy a lányoknak fontos a belső érték, de bizony odafigyelnek a külalakra is. Olvass még többet, ha van időd, és sok izmot tegyél magadra. Ráadásul a mozgás amúgy is egészséges. Tudom, hogy nem erről szólt a kérdés, de talán ez segíthet a legtöbbet.

És ahogy előttem is írták, örülj a pillanatnak, amiben most vagy.

2013. dec. 20. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:

A kérdés nem kamu. A kérdező egy regényt vagy netán forgatókönyvet akar írni és tesztelte a reakciókat. Talán az rtl klub olyan "remek" műsorához mint a fókusz készíti elő a történetet.

A javaslatom annyi lenne, hogy a helyszínt jól kell megválasztani. Magyarországon ez a történet nem történhet ne meg. Itt a történetben szereplő emberek nem léteznek.

2013. dec. 21. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Üdv. Jó neked, kérdező.

Lett valami folytatás a dolgból?

2016. okt. 19. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!