Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal msn-en már az első taliról beszélgetünk, de valamiért mindig halogatja. Pedig azt mondja, hogy akar találkozni. Most ezek után hogyan adjam önmagam a talinál ha végre összejön? 15/f
Hmm..több ok a is lehet,hogy nem akar veled találkozni.Én is így vagyok ezzel(lány vagyok) Én mondjuk hazudtam,nem keveset,így nem lenne értelme vele találkozni,de mégis ott van az a láng bennem hogy szeretem,és jól esik vele beszélni msnen,már ez így 5 hónapja megy,ha nincs fent hiányzik stb..
Másrészt lehet fél tőled,nem tudja mire számítson.
Azért remélem nektek összejön,ha én már elb*sztam ;) Sok sikert!
17/L
Időre van szüksége a lánynak! Ne emlegesd neki folyton, hogy mikor találkozunk már! Mert ezzel elé fogod riasztani.
Meg lehet nem bízik önmagában, mert egy képen kicsit másabb az ember, mint élőben.
Én is ettől féltem, hogy hátha más vagyok, de már legyűrtem a félelmem. Csak jó lenne tudni mi a helyzet, de úgyse tudnám belőle kiszedni. Szóval többet fogok tudni az első tali után.
Mondtam h találkozhatnánk ezen a héten. Ő azt mondja, h strandra megy meg unokatestvéréhez, aki 2 hévmegállóra lakik tőle.
Utána mondta h jövőhéten, de még az se biztos.
Kétségbe vagyok esve, nagyon megszerettem, csak nem tudom, hogy ő mit akar.
Ha tényleg annyira odalenne érted, ahogy te érte, akkor szakítana rád időt.. olyan nincs h a 7 mind a 7 napján reggeltől estig progjamja van..
(ha én sem akarnék 1 sráccal talizni és nem akarnám megbántani, akkor a legegyszerűbb lenne kitalálni minden hülyeséget..)
higyj nekem lehet h először tényleg érdekelted, de lehet h talált valaki mást aki még jobban érdekli és vagy talonban tart végső megoldásnak:S vagy nem meri/arakja megmondani h már nem vagy aktuális... :S
Sajnos ez van.. törődj bele, és ne szeress meg ilyen hamar senkit, úgy h még nem is taliztál vele mert nem éri meg ;)
Sz.
nem mindenki egyenes ember.. ha látja rajtad h annyira odavagy érte, akkor lehet h úgy gondolja h mien jó szórakozás húzni az agyad.. mondd meg neki nyíltan h ha nem akar semmit akkor felesleges rá pazarolnod az időd, biztos találsz jobbat aki tényleg akar találkozni veled.. ;)
Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!