Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn, ha küldök sok lánynak, külön névre szóló, jól megfogalmazott leveleket, akkor miért nem hajlandóak akkor sem visszaírni, ha odaírom a végére, hogy nem vétek, ha visszaírsz, nagyon megköszönném?
Én nem tartom magam helyesnek, még átlagosnak sem. Arról nem tehetek hogy más lányok, többek közt a feleségem is helyesnek tart.
Ez ízlés kérdése.
Azért mondtam hogy nem mindig első a fénykép, mert ő ezt mesélte, hogy az után nézett csak meg kifejezetten fényképen, miután visszaírt, és ha ő ezt mondta, akkor úgy volt. Ennyi.
"a többi hallani sem akar a kedves pasikról."
Akkor az a bizonyos többi csaj nem éri meg a fáradtságot és kész. Ennyire egyszerű.
Sokan annyira rágörcsölnek ezekre a dolgokra... nem kell! Csak lazán.:)
Ha érezhető a görcsösség, akkor az a kisugárzásban is ott lesz. Az meg nem szimpi a lányoknak sem.
24/F
A feleségem még előttem járt egy sráccal aki abszolut nem tetszett neki, de adott neki egy esélyt, mert kedvesnek tűnt.
Erre a feleségem 3 héttel később rájött hogy a srác a háta mögött keresett szeretőt magának. Így szakított vele. Annyi volt csak, hogy a pasi még nem talált másik csajt, mert nem volt rá ideje.
Így úgy volt vele, hogy többet esélyt se ad olyannak aki egyáltalán nem jön be neki....
Én is jártam úgy, hogy egy csaj ismerősöm nem tartott elég helyesnek ahhoz hogy bármit is akarjon tőlem. Csak akkor kellettem volna neki, mikor 5 nappal az esküvőm előtt megkeresett és hisztizett nekem hogy miért nem vele törődök, és miért a párommal...és milyen jó lenne járni velem....pff...tudod kinek kellett a csaj...
A nők is képesek esélyt adni, ahogy a feleségem is képes volt, de úgy, hogy még az is átveri akit amúgy nem tart vonzónak, akkor elege lett...és úgy volt vele, hogy nem éri meg. És én meg is értem ezt.
Így is, úgy is otthagyta volna azt a srácot rövid időn belül. Én többször is jártam már úgy, h összejött velem a lány, mert azt hitte, a külsőm ellenére belém tud szeretni, de persze nem így lett, és nem is tartott sokáig.
A másik csaj pedig csak simán idióta.
Ha nem lett volna a pasi szemét, nem hagyta volna ott. Elég jól ismerem ahhoz, hogy tudjam...
De látom mindenre van kifogásod, szóval semmi értelme írnom.
üdv.
Szerintem nem kéne a végére írni, hogy "nem vétek, ha visszaírsz, nagyon megköszönném" még utalni se rá. Mert ezzel gyengeséget mutatsz és az is lejön számukra, hogy nem nagyon kapsz válaszokat, elkeseredetten keresgélsz.
Esetleg próbálj meg megíratni mással pár levelet, lehet hogy az írásod nem olyan figyelemfelkeltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!