Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francot csínáljak? Barátság vagy szerelem?
Van egy lány kb 4 éve ismerjük egymást eddig barátok voltunk de volt mikor én tetszettem neki de nekem ő nem és fordítva,volt hogy nem beszéltünk semmit stb..Most az a helyzet hogy találkozunk és nem értem mi van.Kb a csaj hívott el hogy találkozzak vele.Nem szeretném elveszíteni mint barátot de járnék is vele.
16/F
ugyan ilyen cipőben járok, csak fordítva. Lány vagyok, egyértelmű jeleket küldtem a fiúnak, találkoztunk is párszor, bókol nekem, és látom, hogy ő is vonzódk hozzám, mégsem lép. Én meg nem akarok, mert hülyén hangzik, nem akarom később megbánni, mert egy nagyon jó barátot veszíthetnék el vele... :)
Szerintem küldd a jeleket, bókolj, próbálkozz, és úgyis látni fogod tetszik-e neki a dolog. Ha tetszik, akkor szabad a terep :). Esetleg barátnőknél kérdezősködhetsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!