Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívhatom így a fiúbarátomat moziba?
Pár hónapja ismertük meg egymást,még csak kb 5-ször találkoztunk (akkor is csak közös társaság miatt)és közeledik felém,de lehet,hogy csak azért,mert ő ilyen közvetlen típus. Kezdünk jóban lenni,múltkor simán rám írt facebookon is,bár nem beszéltünk sokat. Arra gondoltam,most én írok neki,és megemlítem,hogy moziba készülök,majd megkérdezem,nincs-e kedve eljönni velem. Ez így nem gáz? Azt nem tudom,hogy barátnője van-e,de nem szeretnék cikis helyzetbe kerülni emiatt. Aztán ha esetleg eljön velem,onnantól hogyan tovább? Hogy érjem el,hogy ne csak hülyülés legyen belőle,hanem "romantikus" pillanatok is?
19/L
De GÁZ!. Első randinak hülyeség a mozi, mert azt olyan, hogy csak ültök egymás mellett és nem történik semmi, ha valamelyikőtök mondani akar valamit azt se hallani rendesen.
Szerintem beszélgessetek még egy-két hetet, aztán ha látszik rajta, (hajlik rá) hívd el egy talira.. nem mozi hanem csak úgy sétálni vagy meginni valahol egy kapuchinót vagy akármi .. érted
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!