Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívhatom egy szűkkörű kerti partira, ha alig ismerem?
Jön a jó idő,gondoltam szervezek egy kerti partit egyik hétvégén. Bográcsozgatnánk,mályvacukrot sütögetnénk,iszogatnánk,beszélgetnénk,meg hasonlók.
Van egy srác,aki nagyon bejön,de alig ismerem,csak néhány szót váltottunk eddig,mert itt lakik a közelben,és néha összefutunk az utcán. Arra gondoltam,meghívnám őt is erre a bográcsozásra,de mivel szinte nem is ismerem,és csak a legközelebbi ismerősök,barátok lesznek a bográcsozásra hivatalosak,ezért kicsit furán jönne ki. Egy az,h lehet el se merne jönni,hisz mindenki ismer mindenkit,csak ő a "különc". Vagy el sem akarna jönni,hisz nem is ismer. Kb 6-8an lennénk amúgy.
Hülyének nézne,ha meghívnám? És rögtön levágná,h tetszik nekem,ezért hívom? És vajon hogy hívhatnám el személyesen? Mit mondjak neki?
20/L
Jól mondja a második. Én ha szingli lennék, tuti elmennék.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!