Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól NORMÁLIS a randizás?
A randizással nincs gond, a következményeivel. Ismer mi az általános a 21-ik században, hozzá adva hogy a tiniknél mi "ciki" és mi a "faja" átlagolva a "nakiafaszagyerek?"-kel... azt lehet mondani, hogy 15 évtől 89,2 évig azután már kockázatos
15 évesen már korrekt :)
csakmert már 12 évesek olyanokat irogatnak ki facebookra,h így szeretlek úgy szeretlek.. szerintem azt sem tudják,h az mit jelent..
utána ha már ekkor van barátjuk,persze csak azért,h ők semmiről se maradjanak le a többiektől,és,h menők legyenek..
utána már 14 évesen találnak maguknak 1 idősebb palit,akivel majd nem túl szerencsés körülmények között fogják elveszíteni..
csak szerintem nem okés ez így??
mert jó,h én beszélek.. én is 14 vagyok.. de ez jelenleg meg sem fordult a fejemben.. mármint,h idáig süllyedjek
a mostani tinik már ennél azért továbbmennek..
13 éves korukban szexelnek elősször
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!