Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni normális lányokkal?
Helyzet az, hogy nem nagyon tudok olyan helyet. Normális alatt azt értem, hogy nem ez a tipikus bulizós kurv@, akin egy este végigmegy a fél bagázs. Tehát komoly kapcsolatra keresnék egy lányt, nem egyéjszakásra... Max még annyi, hogy ne dohányozzon, azt nem bírom, én is cigiztem kis ideig, de elment hamar a kedvem tőle... Szórakozóhelyek tekintetében discotól kocsmáig végigjártam mindent. Mondjuk a discokat nem szeretem egyáltalán, főleg mert nem tudok táncolni, és nem is érzek rá affinitást, hogy megpróbáljak. Kocsmákban meg nem igazán láttam megfordulni szingli lányokat.
Még mielőtt megkérdeznétek már volt barátnőm, igaz vele egy ismerősöm révén ismerkedtem meg, de ennek pár 2 éve. Azóta így semmi, kezdem már elveszíteni az önbizalmamat..
21/F
/ja igen, tudom, hogy volt már kisezer ilyen kérdés, de felteszem újre :)/
Nekem is ez a problémám, annyi különbséggel, hogy nekem még barátnőm sem volt.
22/F
Köszi az eddigi válaszokat :)
ez a bárhol dolog tetszik, csak megvalósítást nem tudom elképzelni.
Könyvtárt, uszodást kávézót stb mások is ajánlották már. De őszintén nem tudom elképzelni, hogyan lehet egy könyvtárban ismerkedni... Biztos lehet, csak nekem szegényes a fantáziám ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!