Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit gondoltok az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok az ilyen csajokról? (len. )

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a rendőrcsajokról vagy azokról a lányokról akik azok szeretnének lenni?

14/L

2009. nov. 22. 16:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tehetjük 2 csoportba a rendőrlányokat:

1. a szexirendőrlányok

2. a szigorú,mogorva,szabálykövető rendőrlányok

2009. nov. 22. 17:34
 12/16 anonim ***** válasza:

És a két csoport különböző "keverékei" :D

Amúgy semmi gond nincs ezzel, én is szívesen lennék rendőr, de a mentés jobban vonz :D

2009. nov. 22. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Sztem nagyon gáz és rossz de akkor ez nem nő ez nemnőies ség.
2009. nov. 22. 17:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

de nagyon is nőies. Csak ilyen vagány nőket kellene nevelni nagy szájjal és határozottsággal...ja és lehetőleg önvédelemben is jó legyen.

ja és 43 évesen már nyugdíjazzák. Ezért is nőnek való.

2009. nov. 22. 18:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem gáz:D nincs annál szexybb ha egy szép csaj rendr egyenruhában feszít ;)
2009. nov. 22. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem bejönne... mivel én is rendészeti suliba szeretnék menni tovább tanulni(MRSZKI).(hogy felvesznek-e.. az már más kérdésXD, mert elvileg nagyon szelektálnak:S)

17/F

2010. jan. 29. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!