Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit gondoltok a fogszabályzós csajokról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 22:52
2/32 anonim válasza:
Hát az első válaszótól megtudtuk, hogy a kanosaknak is bejön. Ám engem nem zavar, mert nem ez számít.
3/32 A kérdező kommentje:
:D:D:D Köszönöm az eddigi válaszotokat:)Utolsó akk te nem utasítanál vissza egy csajt csak azért mert fogszabilya van?
2011. máj. 28. 23:02
4/32 anonim válasza:
Inkább a fogszabályzó mint a csámpás fog.
5/32 anonim válasza:
Mivel nem örökre fogja viselni ezért annyira nem zavar. MEg nemez dönt ha szép akkor nem a fogszabi miatt küldeném el.
6/32 anonim válasza:
Nem utasítanám vissza. Mindenkiben van hiba és én nem ebben keresem. Nem a külsőben keresem.
7/32 anonim válasza:
egyik lány ismerősömnek is volt fogszabályzója, kb fél év után vettem észre, hogy van neki :D 19f
8/32 anonim válasza:
Nem zavar, bár amíg rajta van, sztem nem akarnám, h leszopjon :D
9/32 anonim válasza:
lányok szerint gáz ha fiúnak van többnyire
fiúk szerint nem gáz ha lánynak van többnyire
Ez kb így van ahogy a kommentekből láttam régen, meg a való életbe is így néz ki!
f17 (nekem nincs):D
10/32 anonim válasza:
Legalább törődik a külsejével, a rosszul álló fogakról nem tehet senki sem. Uh nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!