Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit gondoltok a fogszabályzós csajokról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 22:52
11/32 anonim válasza:
Figyu kérdező! Gondolom azért kérdezted ezt, mert fogszabályzós vagy és kiváncsi voltál rá, hogy ez mennyire hátrány?!
Az én felső fogívem keskenyebb, mint kéne és átestem egy műtéten, melynek során a szájpadlásom csontjátz szétnyitották és keletkezett egy centis lyuk az első két fogam között. Kb. 3 hónap lesz, mire ezt fogszabályzóval összehúzzák. És a barátom velem maradt.
Úgyhogy addig örülj, amíg csak fogszabályzód van, nem egy fogszabályzód, egy belső fogszabályzód, meg egy lyuk a fogad között. :)
12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszotokat:)Utolsónak még nem vagyok fogszabis csak lesz:(
2011. máj. 29. 12:50
13/32 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz...a mostani barátnőmnek is van fogszabályzója és nagyon cukin áll rajta :)) és amúgy meg ez pont azt is jelenti, hogy a lány foglalkozik magával és nem lesznek ronda fogai.
14/32 anonim válasza:
Abszolút nem para. Volt egy barátnőm akinek volt és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem gondolkoztam el az első alkalom elött :D De nagyon ügyes volt és nem volt semmi probléma a fogszabályzóval, sőt miután leszedték neki nem is volt olyan jó...
15/32 anonim válasza:
11:38 Mennyi idős vagy és mi ez a probléma ami nálad volt? Érdekelne, jöhet privátban is...
16/32 anonim válasza:
Sajnos nekem semmit nem magyaráztak el belőle, de csütörtökön megyek kontrollra és ha gondolod, akkor megkérdezem a dokit, hogy mi ennek az elváltozásnak a konkrét neve. :)
17/32 A kérdező kommentje:
11:38 kül nekem azt mondták h lehet h a fogszabályzó nem fog már segíteni mert 16 éves vok és eléggé határon vok:(Lehet nekem is műteni fog kelleni:(de én azért remélem h van remény hát belevágunk aztán meglátjuk h mi lesz
2011. máj. 30. 20:35
18/32 anonim válasza:
Nem feltétlen csak a neve érdekel, hanem hogy mi volt a jelenség nálad? Mi látszott? stb.
19/32 anonim válasza:
Hát látszatra nem volt olyan vészes, a két 3-at fel volt csúszva és ilyen kis farkasfogaim voltak/vannak. Azért kellett ez a műtét, mert olyan volt a csont berendezkedése, hogy később, a csont növekedése folytán az egész arccsontom deformálódhatott volna. :( Szóval ezért kell most rendesen megcsinálni.
20/32 anonim válasza:
Két 3-as, azt akartad írni? Tehát a szemfogak? Egyelőre nem áll össze. hogyha az feljebb van csúszva, azon mi tud segíteni. Ez a szétnyitás sem világos hol és hogyan nyitották szét illetve most akkor ott lukas a szájpadlás? Ha majd megtudtad ennek a nevét írd meg légyszi, hogy utána tudjak olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!