Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti mit gondoltok a fogszabályzós csajokról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 22:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Igen, két 3-as, azt akartam írni :D

Csak a szájpadlás csontját (ami amúgy magzati korban nincs is összenőve) vágták szét. Ezt a szájpadláson nem érezni, nem is látszik, csak ezzel lehetővé tették a fogív nagyítását. Én se mindig értem, hogy mit csinálnak velem, már kicsit összezavartak a sokmindennel, amit mondtak, szóval képzelem, hogy így olvasva mennyire nem lehet érteni :S :D

Amúgy 15 éves vagyok :)

2011. jún. 1. 20:05
 22/32 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet az arccsonttal meg úgy az egész fejjel? Mindenhol csontok vannak, nem tudom elképzelni, hogy lehet nagyobbra venni az ívet, mivel minden mindennel össze van kapcsolódva szerintem. (?) Amúgy merre laksz mert már megnézném :)
2011. jún. 2. 14:14
 23/32 anonim ***** válasza:

Budapesttől nem messze, de többet nem szeretnék mondani. :)

Én sem értem, hogy mi hogy van. Úhy látszik, hogy ehhez kell a hat év orvosi... :D

2011. jún. 2. 20:11
 24/32 anonim ***** válasza:
Nincs velük egyáltalán semmit bajom, ugyan olyanok mint a többi csaj. Mellesleg van egy fogszabályzós lány, aki tetszik. :D
2011. jún. 4. 12:51
 25/32 anonim ***** válasza:
semmit:D ugyanolyan csajok mint a többi, csak fogszabályzóval:D amúgy szerintem aranyos:D
2011. jún. 4. 13:39
 26/32 anonim ***** válasza:
a volt bnőmnek is volt fogszabályzója... nem zavart:) sőt még mindig szeretem :(
2011. jún. 4. 13:40
 27/32 anonim ***** válasza:

az én barátaimat nem zavarta h volt fogszabályzóm, m elég szépnek tartanak. a szopással sem volt gond, csak akkor mondták h egy pillanatra fájt nekik, amikor egyszer- kétszer részegen csináltam:D

20N

2011. jún. 4. 13:55
 28/32 anonim ***** válasza:

Az eredeti kérdésre:

A mi osztályunkban is van egy lány akinek fogszabályzója van, és szerintem így még aranyosabb mint volt. Van akinek ez nem áll jól, de a legtöbb lánynak nem hátrány a fogszabályzó.

2011. jún. 4. 14:19
 29/32 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, pl nekem az egyik fiú barátom azt mondta a legjobb barátnőmre, hogy sokkal helyeseb volt fogszabályzóval. Mondjuk ze rosszul esett, mert szerintem nagyon szép lány ígyis-úgyis, de látod, hogy ez nem gáz.

Amúgy ha minden jól megy, nemsokára nekem is lesz, már nagyon régóta kellene, csak amíg tini voltam anyukám nem engedte, hogy "elrondítsanak", úgyhogy most felnőttként 3-szor annyiért kell megcsináltatnom a saját fizetésemből.

Szóval örülj neki, hogy lesz...

2011. jún. 4. 14:54
 30/32 anonim válasza:
Nekem is volt fogszabályázóm, és egyik barátomat se zavarta, mert ha valaki igaziból szeret, akkor ez nem akadály. Szóval ne bánkódj emiatt, hogy lesz neked. A szép, szabályos ,tündöklő fogsorod utána egész életedben kárpótolni fog.
2011. jún. 4. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!