Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit gondoltok a fogszabályzós csajokról?
Igen, két 3-as, azt akartam írni :D
Csak a szájpadlás csontját (ami amúgy magzati korban nincs is összenőve) vágták szét. Ezt a szájpadláson nem érezni, nem is látszik, csak ezzel lehetővé tették a fogív nagyítását. Én se mindig értem, hogy mit csinálnak velem, már kicsit összezavartak a sokmindennel, amit mondtak, szóval képzelem, hogy így olvasva mennyire nem lehet érteni :S :D
Amúgy 15 éves vagyok :)
Budapesttől nem messze, de többet nem szeretnék mondani. :)
Én sem értem, hogy mi hogy van. Úhy látszik, hogy ehhez kell a hat év orvosi... :D
az én barátaimat nem zavarta h volt fogszabályzóm, m elég szépnek tartanak. a szopással sem volt gond, csak akkor mondták h egy pillanatra fájt nekik, amikor egyszer- kétszer részegen csináltam:D
20N
Az eredeti kérdésre:
A mi osztályunkban is van egy lány akinek fogszabályzója van, és szerintem így még aranyosabb mint volt. Van akinek ez nem áll jól, de a legtöbb lánynak nem hátrány a fogszabályzó.
Nyugodj meg, pl nekem az egyik fiú barátom azt mondta a legjobb barátnőmre, hogy sokkal helyeseb volt fogszabályzóval. Mondjuk ze rosszul esett, mert szerintem nagyon szép lány ígyis-úgyis, de látod, hogy ez nem gáz.
Amúgy ha minden jól megy, nemsokára nekem is lesz, már nagyon régóta kellene, csak amíg tini voltam anyukám nem engedte, hogy "elrondítsanak", úgyhogy most felnőttként 3-szor annyiért kell megcsináltatnom a saját fizetésemből.
Szóval örülj neki, hogy lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!