Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit gondoltok a nem bulizós csajokról? Számít nektek h a csaj szerete e bulizni v sem? 17/L
Tévhit, hogy csak a csúnya lányok nem járnak buliba!!!
Kérdésem kinek mi-ki a csúnya?
Lehet aki neked nem tetszik másnak gyönyörű :-)
Tudomásom szerint azok sem járnak buliba akik nem kíváncsiak a 13-18 közöttiek "kéjelgéseire", vagy akik "kiöregedtek" a minden péntek-szombat buliból .... de vannak még sokan akik nem járnak.
Válasz a kérdező kérdésére: Egyáltalán nem számít, miért kell mindent mindig együtt csinálni?
30/F
köszi a válaszokat
1. nem csak a csúnya lányok nem járnak bulizni, én se vagyok az (mások szerint se) és hát a sok p*csa ami ott van az undoritó és főleg a más származású emberek miatt se mennek sokan, jah és közbiztonság, egyszer voltam de van akit lehetetlen levakarni magadról
2. utcsó válaszolónak: nem arra gondoltam h együtt kéne bulizni hanem összejönnétek egy olyan csajjal aki nem jár bulizni
Én sem arra gondoltam, hogy együtt kellene bulizni, hanem hogy nem számít ha a lány nem jár bulizni a fiú pedig igen, ergo összejönnék olyan lánnyal aki nem szeret bulizni!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!