Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet csinálni az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni az olyan lányokkal, akik direkt mondják magukra, hogy csúnyák, hogy dicséretet kapjanak?

Figyelt kérdés

Aki vékony, de mondogatja, hogy jajj kövér vagyok, hogy mondják neki, hogy dehogy is, szép alakod van!

Direkt mond magáról rosszat.

Az ilyeneket hogy lehet erről leszoktatni?

Idegesít, mikor hallom az osztály társamat így sajnáltatni magát!

2013. dec. 2. 15:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sokan akik ilyenek tényleg önbizalom és szeretet hiányosak. És tényleg komolyan elhiszik magukról.

Nem tudják elhelyezni magukat az emberek között mert azt látják, hogy aki mondjuk tényleg kövérebb náluk vagy rondább a pofija annak ott van akár 5 udvarlója is és neki aki amúgy szebb meg egy sincs. Ilyenkor elgondolkodik, hogy talán tényleg rondább meg butább meg stb... És végül el is hiszi. Aztán semmi önbizalma nem lesz és be is vallja, hogy nehogy azt mondják milyen nagyra van magával.

Én is ilyen voltam. Nem akartam, hogy azt mondják milyen nagyra tartom magam mikor undorító vagyok. Ezért inkább állandóan szidtam magam mások előtt. Nem azért csináltam, hogy dicsérjenek csak, hogy ne beszéljenek a hátam mögött a nem létező egómról.

Ha számodra fontos ember teszi akkor beszélgess el vele és mond el, milyen gyönyörű és legyen több önbizalma.

Ha meg nem kedveled ne törődj vele mert ha kényszerből dicséred és ezt ő látja akkor csak ronthatsz vele. Viszont az, hogy ha viccesen azt mondod, hogy fúúú tényleg milyen undorító vagy és persze mosolyogsz tehát egyértelmű, hogy nem gondolod komolyan az szerintem jól eshet egy ilyennek.

2014. febr. 24. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!