Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem miért nincs ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs ilyen szerencsém a lányokkal?

Figyelt kérdés

Én megteszem a lépést, nem gondolkozok, mint a videoban lévő fiú. Mert egy életünk van, nem lehet várni vagy most vagy soha. De én nem kapok mosolyt, csak azt, hogy van barátom. Örökké csak azt kapom. Nagyon kiakaszt.

http://www.youtube.com/watch?v=AdymCQ5PXrs

2013. okt. 28. 23:29
 1/6 tetro ***** válasza:
Ha van rá elég pénzed, gyártunk neked ilyen kisfilmet. A szereplő lányt több tucatnyi közül választhatod ki... :D
2013. okt. 28. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek nem lehet szerencséje, akkor csődbe benne Fortuna Kft.
2013. okt. 28. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Figyu! Ez olyan mint a lotto. Azert mert kitoltesz egy szelvenyt, nem biztos, hogy telitalalatod lesz. Ne add fel a remenyt es lottozz rendszeresen :)
2013. okt. 28. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez egy tök életszerű videó és a srác sem kapott először mosolyt, ha jól láttam, csak miután megszólította a lányt...

Ez egy tökéletes videó annak reprezentálására, hogy hogyan kell a valóságban ismerkedni és mi következhet belőle. Nagyon tetszett.

2013. okt. 28. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Kamu a videó...
2013. okt. 28. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:

A videóban is azt mondja, hogy ez egy a sok verzióból, de lehet pont ez a verzió az amit kifogsz...

Amig nem szólitod meg a lányt, addig nem is létezel neki.Bámulhatod, mosolyoghatsz neki, kevés az aki reagál erre.Amire reagálnak az a leszólitás.

2013. okt. 30. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!