Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szórakozóhelyeken könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyeken könnyen összeismerkedek lányokkal, de a smárolásnál tovább sohasem jutok. Ötletek?

Figyelt kérdés
Tánctéren mindig van, akihez odamegyek és nem utasít el, sokszor maguktól jönnek oda hozzám lányok. De a smacizást követően egyik sem akar velem feljönni szobára, sem további kapcsolatot nem akar. Ez így normális, vagy velem lehet valami baj? Bár más srácok sem viszik őket, (többnyire csak állnak, ami sztem töketlenség), engem ez zavar. Köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 18. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Lányként azt tudom mondani neked, hogy valószínűleg nem veled van a probléma, de a lányok egy buliban a pasiktól általában smárolásnál nem akarnak többet. Persze van akinél még szóba jöhet, hogy felmegy hozzád, de hosszabb távú kapcsolatra nem ott keresnek partnert.
2013. okt. 18. 17:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, viszont nincs ötletem akkor, hogy gol és miként csajozzak. Jó lenne egy megértő társ, de ezek szerint akkor nem itt kell keresnem?
2013. okt. 18. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Olyanokat fogsz ki, akiknek épp elég ez a laza kavarás :)

Talán egy kis pia segíthet nekik... de nem tudom, nem érdekelnek a ribik! :D

2013. okt. 18. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha hazavittem őket, akkor nem volt olyan gond általában, hogy nem akartak többet. Az mindenképp egy megoldás. Ha csak smároltunk akkor az esetek nagy többségében. kb. 100 alkalommal tényleg nem volt folytatás. De ha többet beszélgettem a lánnyal akkor igen. Általában csak annyi a baj, hogy komolytalan dolog. Nagy lánggal fellobban a vonzalom és azzal a lendülettel ki is alszik.
2013. okt. 20. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!