Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez egy jellegzetes életkép a lányokkal kapcsolatosan? Sok hűhó a semmiért és a helyes, gazdag pasas learatja a sikert?
Miért most nem evidens dolog? Azt mondják, hogy a pénz nem boldogítja az embert, pedig ez a legmesszebbmenőkig cáfolható, ugyanis ha pénzed van, akkor mindened van, ha pedig nincs akkor úgy csökkennek a lehetőségeid.
Egyébként én főiskolás vagyok, és éppen a múltkor figyeltem, hogy a fiatal hölgyet fekete BMW-vel hozta "élete szerelme" aki izmos, és a frizurája tökéletesen be van zselézve. Vagy éppen az egyiket Audi A6-tal hozták, méghozzá a legújabbal stb. Amennyiben kimutatod az érzéseidet, akkor az nem jó, mert neki egy kemény alfa hím kell, aki folyton bunkó vele. Ha ezt a stílust veszed fel, akkor pedig egy érző, romantikus, kommunikatív lényre van szüksége. -_-
Mindazonáltal teljesen mindegy, mert a gimis lányok a legrosszabbak: ha netán van egy kis szépsége akkor mindenkinek odaadja magát, ha meg ronda akkor meg utálatos. A főiskolán már más a helyzet, mert ott többségben szimplán csak ri__bancok vannak. Azért nem gyűlöletes, mert már valamilyen szinten "felnőtt".
Vagy megcsal, vagy átver, mert csak ugródeszka vagy, hogy ne legyen egyedül, aztán ha nem is ezek akkor az IQ-ja van a béka hátsója alatt, az egész egy hatalmas csalódás, ugyanakkor én azt mondom, hogy a nők 90%-a egy..., azért nem állítom, hogy mind, mert az álszentség lenne. Én már megtanultam a leckét, és nem foglalkozok velük, ugyanis nem keresem magamnak a bajt legalább 10-12 évig nem, ha nem tovább. Hiszen nővel kezdeni - már csak a kérdésből is kiindulva - nagyon veszélyes játék legalább annyira, mint deviza hitelt felvenni, mert egyiket sem tudod fizetni. Én igyekszek megelőzni a problémát, és elébe menni.
Az én célom az, hogy szerezzek diplomát, majd jobb esetben találjak egy normális munkát, és egy kisebb lakást ahol szépen eléldegélek. Egészséges legyek, és tudjam segíteni a szüleimet amiben csak tudom! 20/F
Ezért nem kell költeni meg szenvedni a nőkért. Úgy kell csinálni ahogy a "profik" mennyiségre menni. Mai világból már kihalt a holtodiglan-holtomiglan. Ha valakinek neadjisten meghal a párja (avagy szétmennek), akkor 1 év után (vagy pár hét) már cseszegetik a "barátai" hogy miért nem keres másikat. Kb mintha venne egy új zoknit.
Én számomra nagyon vicces, mikor az átlag ember beszél a nagy, óriási szerelmeiről, de múlt időben... ezek után elgondolkozik az ember, hogy mit is tegyen meg a másik személyért, van e egyáltalán értelme bárminek is? Mert ha azt vesszük a szerelem elmúlik, és mindig van egy jobb, szebb, gazdagabb.
Hiába is mondogatják hogy az ember intelligens és nem állat, közben mégis a vírusra hasonlít. Az az egyetlen célja hogy szaporodjon, mert aki nem akar gyereket az megkapja hogy egy idióta, és mi a fenének is él.
Én csak annyiból tudok igazat adni, hogy ha nincs pénzed akkor tényleg semmi lehetőséged nincs semmire. Mindenhez pénz kell főleg 25 felett amikor a nők elvárják az autót akármennyire is azzal jönnek, hogy abszolút másodrendű plusz egy saját kényelmes lakást ahol van gyerekszoba is már. Mint ahogy a fecske is felépíti a fészket így ez a pasi dolga is.
Feminizmus meg emancipáció a seggem, annyi értelme lett az egésznek, hogy a férfiakat már szarba sem veszik a nők mert pontosan tudják, hogy mindig lesz olyan pasi akinek kellenek. Ha pedig rosszul mennek a dolgok akkor ajándékképpen meglepeti magát egy mellnagyobbító vagy ráncfelvarró műtéttel amiért kicsengeted a pénzt, aztán lelép mert már nem érzi a tüzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!