Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ez egy jellegzetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez egy jellegzetes életkép a lányokkal kapcsolatosan? Sok hűhó a semmiért és a helyes, gazdag pasas learatja a sikert?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 23. 09:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Most is ez zajlik nálam
2013. nov. 23. 09:16
 2/21 A kérdező kommentje:
Nálam szinte mindig. Rosszul esik már. Kiteszem a lelkem, udvarolok, viccelődök stb. De ezt meglátja egy díszveréb és már pár nap múlva le is nyúlja a lányt, mert vonzóbb a külseje.
2013. nov. 23. 09:20
 3/21 anonim ***** válasza:
35%
Valószínüleg rossz lányoknál próbálkoztok. Nem minden csaj ilyen :)
2013. nov. 23. 09:31
 4/21 anonim ***** válasza:
40%
Egy lány csak addig marad adott pasival, amíg nem talál nála jobbat, helyesebbet, esetleg gazdagabbat. Ha talál, a régi pasit, még több "szerelemben" töltött év sem számít, azonnal dobja a régi pasit. Azonban ha már házas, akkor bonyolultabb a helyzet: nem hagyja ott a férjét, hanem megcsalja. Nem tudom, melyik a jobb.
2013. nov. 23. 09:36
 5/21 anonim ***** válasza:

Miért most nem evidens dolog? Azt mondják, hogy a pénz nem boldogítja az embert, pedig ez a legmesszebbmenőkig cáfolható, ugyanis ha pénzed van, akkor mindened van, ha pedig nincs akkor úgy csökkennek a lehetőségeid.

Egyébként én főiskolás vagyok, és éppen a múltkor figyeltem, hogy a fiatal hölgyet fekete BMW-vel hozta "élete szerelme" aki izmos, és a frizurája tökéletesen be van zselézve. Vagy éppen az egyiket Audi A6-tal hozták, méghozzá a legújabbal stb. Amennyiben kimutatod az érzéseidet, akkor az nem jó, mert neki egy kemény alfa hím kell, aki folyton bunkó vele. Ha ezt a stílust veszed fel, akkor pedig egy érző, romantikus, kommunikatív lényre van szüksége. -_-

Mindazonáltal teljesen mindegy, mert a gimis lányok a legrosszabbak: ha netán van egy kis szépsége akkor mindenkinek odaadja magát, ha meg ronda akkor meg utálatos. A főiskolán már más a helyzet, mert ott többségben szimplán csak ri__bancok vannak. Azért nem gyűlöletes, mert már valamilyen szinten "felnőtt".

Vagy megcsal, vagy átver, mert csak ugródeszka vagy, hogy ne legyen egyedül, aztán ha nem is ezek akkor az IQ-ja van a béka hátsója alatt, az egész egy hatalmas csalódás, ugyanakkor én azt mondom, hogy a nők 90%-a egy..., azért nem állítom, hogy mind, mert az álszentség lenne. Én már megtanultam a leckét, és nem foglalkozok velük, ugyanis nem keresem magamnak a bajt legalább 10-12 évig nem, ha nem tovább. Hiszen nővel kezdeni - már csak a kérdésből is kiindulva - nagyon veszélyes játék legalább annyira, mint deviza hitelt felvenni, mert egyiket sem tudod fizetni. Én igyekszek megelőzni a problémát, és elébe menni.

Az én célom az, hogy szerezzek diplomát, majd jobb esetben találjak egy normális munkát, és egy kisebb lakást ahol szépen eléldegélek. Egészséges legyek, és tudjam segíteni a szüleimet amiben csak tudom! 20/F

2013. nov. 23. 09:42
 6/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk a pasik is megcsalják a párjukat, de szerintem egy ronda pasi, ha szerencséje van és összefut egy szép lánnyal és tetszik is az adott lánynak, akkor vele marad, nem ugrálhat. Mert ronda pasikra nincs túl nagy kereslet. Aztán megpróbálja 100%-osan odatenni magát, hogy megtartsa a szép lányt, de az meg majd azt fogja levenni, hogy ez a pasi milyen nyálas, túl papucs és jól megcsalja a srácok 2-3 szépfiúval. Nem bírom az ilyen embereket.
2013. nov. 23. 09:45
 7/21 anonim ***** válasza:
40%

Ezért nem kell költeni meg szenvedni a nőkért. Úgy kell csinálni ahogy a "profik" mennyiségre menni. Mai világból már kihalt a holtodiglan-holtomiglan. Ha valakinek neadjisten meghal a párja (avagy szétmennek), akkor 1 év után (vagy pár hét) már cseszegetik a "barátai" hogy miért nem keres másikat. Kb mintha venne egy új zoknit.

Én számomra nagyon vicces, mikor az átlag ember beszél a nagy, óriási szerelmeiről, de múlt időben... ezek után elgondolkozik az ember, hogy mit is tegyen meg a másik személyért, van e egyáltalán értelme bárminek is? Mert ha azt vesszük a szerelem elmúlik, és mindig van egy jobb, szebb, gazdagabb.

Hiába is mondogatják hogy az ember intelligens és nem állat, közben mégis a vírusra hasonlít. Az az egyetlen célja hogy szaporodjon, mert aki nem akar gyereket az megkapja hogy egy idióta, és mi a fenének is él.

2013. nov. 23. 09:52
 8/21 anonim ***** válasza:
Nah igen akkor én a 182 cm magasságomhoz, rendkívül jól mutat az alig 60 kg-m ;-)
2013. nov. 23. 09:52
 9/21 anonim ***** válasza:

Én csak annyiból tudok igazat adni, hogy ha nincs pénzed akkor tényleg semmi lehetőséged nincs semmire. Mindenhez pénz kell főleg 25 felett amikor a nők elvárják az autót akármennyire is azzal jönnek, hogy abszolút másodrendű plusz egy saját kényelmes lakást ahol van gyerekszoba is már. Mint ahogy a fecske is felépíti a fészket így ez a pasi dolga is.

Feminizmus meg emancipáció a seggem, annyi értelme lett az egésznek, hogy a férfiakat már szarba sem veszik a nők mert pontosan tudják, hogy mindig lesz olyan pasi akinek kellenek. Ha pedig rosszul mennek a dolgok akkor ajándékképpen meglepeti magát egy mellnagyobbító vagy ráncfelvarró műtéttel amiért kicsengeted a pénzt, aztán lelép mert már nem érzi a tüzet.

2013. nov. 23. 10:05
 10/21 A kérdező kommentje:
Pontosan, az ember kezd visszasüllyedni az állatvilágba (ha ki is emelkedett valaha) és újra kezd csakis ösztönösen viselkedni, csak a dugás számít, az hogy örökre együtt maradjanak jóban-rosszban, mint ették azt régen felmenőink, ez nem létezik. Nincs meg az, mint régen volt, hogy tudtak tűrni a másiknak, képesek voltak együtt élni a hibákkal, meg tudták beszélni a dolgot. Plusz ott volt az is, hogy volt motiváló erő arra, hogy összetartsák a családot, mert akkor a falu megszólta volna őket. Most meg az a menő, ha úgy váltogatod a párjaidat, mint más a zokniját. Az pedig a hab a tortán, hogy mikor volt már itt ilyen kérdés, sok lánynak nagyon kinyílt a csipája és ledegradálta a pasikat, hogy ha kicsit is az ő párja, már nem lesi a kegyeit, nem tud 100%-osan teljesíteni az ágyban és anyagiakban is, akkor igenis joga van (mármint az öntudatos ribi lánynak), hogy kilépjen a kapcsolatból és keressen egy szépfiút, akivel kénye-kedve szerint dughat. Persze megvan a joga hozz ez biztos, csak nem minden apró-cseprő kis dologért, ami szúrja a szemét. A női irányítanak már szinte mindent, visszaélnek azzal, hogy minden ujjukra 5 pasi jut és bármikor félremehetnek, ha megjelenik a színen egy díszesebb hím. Aztán még a barátnők tovább adagolják alá az önbizalmat, feljogosítják mindenre, hogy igenis, NŐ vagy, ez neked jár, miénk a világ stb. De ha a ronda pasi közli, hogy igenis, ez neki járna, akkor mindenki mosolyog, hogy hová akar ugrálni ez a szerencsétlen, örüljön neki, hogy élhet ilyen külsővel. Nagyon fura világot élünk.
2013. nov. 23. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!