Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez egy jellegzetes életkép a lányokkal
kapcsolatosan? Sok hűhó a semmiért és a helyes, gazdag
pasas learatja a sikert?
11/21 A kérdező kommentje:
Fészekrakó ösztön. Ezzel csak az a baj, hogy értelmes emberek között, egyenrangú párkapcsolatban (a nők egyenrangúbbnak hiszik magukat manapság legtöbbször)közös erővel, jóban-rosszban teremtenek meg mindent. A közös lakást, az autót. De ez ma nem jellemző. A nők többsége szereti a kényelmet és olyan pasival akar összejönni, akinek már ez megvan. Ilyenkor az sem baj, ha apuka és anyuka vette az új autót az elkényeztetett fiacskájuknak, az a lényeg, hogy van és kész. Arra már nem fűlik a foguk, hogy közösen megharcoljanak ezekért. De mikor jön a válás, akkor a felét mindennek viszik, emellett a gyerkőcöket is viszik, sőt még a végén a gyerektartási díjjal is jól megfejik szerencsétlen srácot. Most ha az ismerőseim között, ugye egyenrangúság van stb, megnézem, hogy hány esetben ki tett bele nagyobb anyagiakat az új autóba, netán lakásba, akkor 10 ből 7 vagy 8 esetben a pasi és vagy annak a családja pengette ki a nagyobb pénzt. A nők ezzel meg visszaélnek, hiszen puncijuk van, ez óriási jogosítványt jelent. Tudja nagyon jól, hogy úgyis akar egy másik gazdag fütyi, aki majd megadja neki, ami JÁR (szerinte) egy nőnek. Nagyon elkeserítő, akkor is, ha ezeket a makacs tényeket itt és a nagyvilágban is a legtöbb nő fennhangon tagad, hogy ez nem így van.
A kérdező konkrétan leírta a tudnivalókat.
2013. nov. 23. 10:27
Na most, ha a képet veszem, akkor nekem ugyan nem kellene a lufi, ami nem maradandó. :D Előszeretettel szurkálom őket ki egyébként. :D Komolyra fordítva a szót, szerintem nem a pénzen múlik a dolog. Konkrétan én lány vagyok, luxusos életet élek, de nem várom el, hogy egy fiú is így éljen. Szerintem a nők többségének nem a megteremtett luxus a fontos, hanem az, hogy elejében legyen normál körülmény, aztán meg felfelé íveljen az anyagi helyzet. Szóval ne kelljen nélkülözni. Az egyetemen, ahova járok, inkább azt látom, hogy a lányok többsége arra törekszik, azért tanul, hogy független legyen, saját munkahellyel. Érdekes az is, hogy a lányoknak sokkal jobb a tanulmányi eredményük mindig, mint a fiúknak, ez nálunk gimiben is így volt. Konkrétan a gimiben a fiúk voltak 10-en, mi lányok meg 24-en, de a fiúk nem nagyon törekedtek... És ezt mindenhol észlelni sajnos... Nem érzem azt, hogy a fiúk kifejezetten törekednének. Tisztelet a kivételnek.
2013. nov. 23. 13:45
Hahaha.... jobb a tanulmányi eredményetek, mint a fiúké.
Érdekes, a tudományos életben ez nem látszik meg, holott a felsőfokú képzésekben a nők felülreprezentáltak. Mégis sokat kell gondolkodni, hogy felsoroljunk 10 világhírű női tudóst.....
2013. nov. 23. 13:59
helike: nem tudom jártál-e egyetemre, de elég egyszerű oka van, hogy miért van jobb tanulmányi eredményük a lányoknak. Nagyon sok profnál főleg szóbeli vizsgán a miniszoknya egy jeggyel, egy mélyebb dekoltázs szintén még egy jeggyel felfelé mozdítja el a várható érdemjegyet. Így egy lány, aki "odateszi" magát vizsgára legrosszabb esetben 3-asról indul. Női vizsgáztatónál viszont a fiúk értek el jobb jegyeket, mivel ott a lányok hiába voltak alulöltözve, és a tudás jobban számított. Szóval érdemes a dolgokat ilyen szempontból is megnézni.
2013. nov. 23. 15:21
2013. nov. 23. 15:41
igaza van a #15 hozzászólónak egy az egyben!!!
2013. nov. 23. 16:53
15 és helike,
Nálunk senki nem jött eddig még szóbeli vizsgára alul öltözve. Minden vizsgánk szóbeli és van egy rakás tanárnő is. Egyenrangúan bánnak az emberekkel. Amúgy meg lehet, hogy kevés a női tudós, de a nők nem is igényelik annyira a sztárolást, nekünk jó a háttérben, csendben történő munkálkodás is. Legalábbis az én környezetemben ezt tapasztalom. Amúgy meg egy nőnek 10x többet kell az elismerésért teperni, mert ti férfiak még mindig sok esetben lenéztek minket és nem ismeritek el, ha ügyesebbek vagyunk tőletek.
2013. nov. 24. 08:27
Nálunk már volt olyan, hogy a vizsgára: miniszoknya, mély dekoltázs stb... jeles eredményt kapott a hölgy, amikor belépett a vizsgára a profnak majd kiugrott a szeme. Láttam, mert én voltam a következő, mint a játékban :D de mivel én kis naiv vagyok, így azt gondolom, hogy hülyére tanulta magát a kedves.
2013. nov. 24. 20:03
20/21 anonim válasza:
Kezd nagyon másfelé terelődni a téma...
Sajnálom, hogy ilyen sok rossz tapasztalatotok van. De azt hiszem az ember alapvetően a maga szerencséjének kovácsa. Ha valaki optimista tud maradni a rossz tapasztalatai ellenére, és csak tanul belőlük, de nem lesz cinikus és kiábrándult, akkor jó eséllyel meg fogja találni azt a társat, akivel majd együtt nevetnek a többiek balfékeskedésén. Az ilyen barátok, társak pedig nem szívesen hagynák el egymást csak azért, mert valaki "helyes, gazdag".
Konkrétan: éltem már nagyon jó körülmények között, volt sok partnerem, sokfélék. De a legjobban azzal érzem magam, akivel hiába élünk létminimum alatt, jókedvvel elbeszélgetünk, nevetgélünk a sorsunkon.
2013. dec. 3. 11:35
Kapcsolódó kérdések: