Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért előítéletesek a pasik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért előítéletesek a pasik a gazdag nők irányába?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmről van szó, nem megyek bele a részletekbe. A lényeg, hogy nagyon gazdag, de inkább olyan típus, hogy a pénz jó, hogy van és kész. Nem ad a materiális dolgokra túlzottan. Ennek ellenére mégis előítéletesek vele. Miért? Általánosan véve sok az előítélet a gazdagokkal szemben?

2013. nov. 3. 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
nekem nincsenek előítéleteim a gazdag nőkkel szemben
2013. nov. 3. 14:38
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem előítéletesek az emberek... Vagy én legalábbis ezt még nem tapasztaltam.

Lehet, hogy alsó, vagy alsó-középosztálybeli emberekkel találkozott csak eddig, akik irigyek voltak rá.

2013. nov. 3. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Mert a gazdag nők szeretik gyakran váltogatni a pasijukat.
2013. nov. 3. 14:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem tapasztaltam...
2013. nov. 3. 14:39
 5/11 A kérdező kommentje:
2es, sajnos már többször kapott megjegyzéseket a pénz miatt és ezért eléggé zárkózott is lett.
2013. nov. 3. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
előítélet az nincs, de nagyon kínos lenne, hogy több cashe van, mint nekem. Mert oldschool a felfogásom sajnos és nagyon cinkes lenne nekem ez. (hogy a világban egyébként mi trend, azt nem mindig tartom követendőnek) Ismertem egy ilyen lányt egyszer, intelligens volt, szép, aranyos, független, és bírtuk is egymást eléggé, de hát én ezt így sajnos nem tudom, úgyhogy eltűntem :(
2013. nov. 3. 14:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én mostani barátnőm is gazdag családból származik , mielőtt nem ismertem meg jobban azthittem hozzámfajta csóróval sose kezdene ki. Aztán kiderült , hogy neki sincsen fényesebb élete nálam és elég jól klappolunk
2013. nov. 3. 15:06
 8/11 ASOT ***** válasza:

Mert sokan úgy állnak hozzá, hogy "jó csaj , jó lenne, kellene, uhhh milyen sok pénze van, uhh na ez sem nézne rám soha"

ÉS ezután már jön az előítélet 2. gondolatként.

Igen egy pénzesebb nőnek a legtöbb pasival szemben aki nem az ős szintjén van úgymond, annál nem árt kezdeményezőnek lennie, és sokat fordulhat a kocka.

2013. nov. 3. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok velük, hogy látom sokukat leszólják, pedig teljesen szolidak, nem felvágósak -persze van kivétel-, de általában magukhoz hasonló anyagi hátterű férfival jönnek össze, ezért nekem is szoktak lenni fenntartásaim, nevezhetjük előítéletnek is

de lehet az egésznek csak annyi az oka, hogy mivel több a pénz jobb helyekre járnak, ahol hasonló környezetbe kerülnek, így nagy valószínűséggel hasonló helyzetű emberrekkel találkoznak

2013. nov. 3. 17:29
 10/11 A kérdező kommentje:
A barátnőm is egy szolid lány.
2013. nov. 4. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!