Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem egy pasiba itt gyk-n. Szerintetek mit kellene tennem? 19/L
Megismerkedtem vele nagyon aranyos kedves vicces meg minden megvan benne ami igazából engem vonzz! képcsere is megvolt már, bókol folyamatosan, de ha elmondanám neki valószínű hogy kinevetne, és hülyének nézne? mit csináljak? elmondjam neki vagy inkább ne? hogyan tudnám elfelejteni??
kösz,az értelmes válaszokat!
Szerintem beszéljetek meg először egy találkozót, hátha lesz belőle valami, elvégre élőben jobban ki ismeritek egymást. Én is megismertem egy csajt itt az oldalon már majdnem elmondtam neki hogy szeretem de felhoztuk a találkozó témát hogy akkor mozduljunk ki egy picit és ismerjük meg egymást élőben is.
Szép és jó volt minden igaz elég önbizalom hiányos vagyok meg szerény és hát nagydarab is sajnos, a lány meg kedves, alacsony, nagyon csinos és hihetetlen jófej. Ő nekem elmondta hogy nem érdekli hogy nézek ki, elfogad amilyen vagyok mert normális ember vagyok, nem vagyok bunkó és tisztelem. Köztünk kb 10 km volt a távolság de sosem láttuk egymást, nem is csoda mert teljesen más irányba jártunk suliba, meg én is máshová járok dolgozni, de összehoztuk a találkozót, és egyre többet találkoztunk, amikor egyszer elhívott hogy bulizzak velük akkor picit sokat ittunk mindketten és elvonultunk hogy kettesben legyünk egy picit, akkor megcsókoltam, és szerelmet vallottam neki, és ő is elmondta mit érez irántam. És nagyon jó még most is a kapcsolatunk.
Szóval fel a fejjel, próbáljatok meg talit összehozni :)
utolsó a tied regénybe illő történet :)
mert sokan azt hiszik hogy a nőket csak a pénz meg a bulizás, szépfiuk vonzzák..
tudom hogy engem is kívülről másnak gondolnak azok akik nem ismernek meg..
pedig sporolos vagyok magam intézem a hajfestést,kozmetikust elfogadok ruhákat ès turiba is vásárolok..
nem a kinézet számít párválasztáskor csak az hogy azzal éljen az ember aki becsüli szereti vigasztalja támogatja..
most lesz egy vizsgám annyira félek és olyan rossz lesz egyedül menni és kiállni annyi ember elé :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!