Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy "vérbeli" szingli pasiba. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pár éve elvált, nem enged magához közel senkit. :( Olyan süket dumákkal jön, hogy alkalmatlan a kapcsolatra... Ez szerintem hülyeség. Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben?2013. máj. 7. 21:44
2/26 A kérdező kommentje:
De nem hagyja magát meghódítani... :(
Ma is "randiztunk", és kb. egyfolytában le akart beszélni magáról. :(
2013. máj. 7. 21:45
3/26 anonim válasza:
Ami nem megy azt nem kell erőltetni, főleg ne egy nő akarja levadásznia a pasit.
4/26 anonim válasza:
Fogadjunk, ha összejönnél vele utána már nem kéne.
Most is csak azért kell, mert nem lehet a tiéd.
5/26 Baccardi01 válasza:
Szerintem meg harcolj érte. Lehet, hogy megéri.
6/26 A kérdező kommentje:
Eddig ő is akarta... :(
De most azt mondta, hogy egyszer már elkötelezte magát, rosszul sült el- többet nem akarja.... Ja, és nála már az elkötelezettségnek számít, ha pl. egy találkozóra meghatározott időben kell odaérnie...
2013. máj. 7. 21:49
7/26 anonim válasza:
nem akar csalódni, vagy belenyugodót abba hogy egyedül jobb lesz neki. itt már csak egy pszichológus segíthet.
9/26 A kérdező kommentje:
39 éves a "Rettenthetetlen".
2013. máj. 7. 21:50
10/26 anonim válasza:
általában azért szoktunk ilyeneket mondani mert nyomós okunk van rá. Aztán amikor nem hisztek nekünk és mégis belemegyünk, majd kiderül az a nyomós ok akkor mi vagyunk a r*hadékok, hogy átvertünk titeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!