Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha beleszerettem egy olyan pasiba aki minden hétvégén mást visz haza?

Figyelt kérdés
Már régóta haverok vagyunk, és nekem már majdnem a megismerkedésünk óta tetszik! Egyik hétvégén velem akadt össze a srác, de nem volt semmi, csak csókolóztunk..:) Utána 2 hétig nem találkoztunk, mert otthon kellett maradnia, de most találkoztunk és úgy viselkedett mintha semmi nem történt volna.. Tudom róla, hogy alkalmatlan egy kapcsolatra, de akkor sem tudom hogy mit csináljak...

2013. máj. 4. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el... az idő segít
2013. máj. 4. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
iratkozz fel,hátha van egy szabad hétvégéje még júniusban...
2013. máj. 4. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg felejtsd el. Szokták mondani, hogy olyan szekér után ne fuss amelyik nem vesz fel.
2013. máj. 4. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérjél tőle időpontot.
2013. máj. 4. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha még fiatal, esély lehet rá, hogy megváltozik és sok sok év múlva érettebb lesz egy kapcsolatra, de drasztikus változásra akkor sem számíts. A helyedben inkább elfelejteném. Tudom, könnyű mondani...de hidd el, fogsz találni mást.
2013. máj. 4. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért elég érdekes, hogy milyen sok ilyen jellegű kérdés van itt a GYK-n.

Komolyan mondom, hogy ha a mai világban egy férfi komoly kapcsolatot akar, akkor az a legegyszerűbb, ha előtte elkezd "egyéjszakázni", mert akkor rögtön macsó lesz és döglenek utána a nők. A másik verzió, hogy be kell szerezni egy nem komoly barátnőt, és kicsit kéretni magad, hogy "jaj, kapcsolatom van, de nem tudok neked ellenállni" és rögtön terpeszt mindenki, majd utána jön a "beleszerettem egy nőcsábászba" duma...

2013. máj. 4. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
gyorsan felejtsd el, töröld mindenhonnan, ne vedd fel neki a telefont stb! Szexi és kívánatos az ilyen pasi, nekem is az volt. De csodák sajnos nincsenek... És sookal szarabb lesz hidd el, ha fél éve együtt vagy vele, mély érzelmi kötődés stb. és rájössz, hogy épp az imént lépett félre... Saját tapasztalat. 25/L
2013. máj. 4. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!