Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy "vérbeli" szingli pasiba. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pár éve elvált, nem enged magához közel senkit. :( Olyan süket dumákkal jön, hogy alkalmatlan a kapcsolatra... Ez szerintem hülyeség. Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben?2013. máj. 7. 21:44
21/26 anonim válasza:
Tarts egy szünetet. Ha sokat vagy vele akkor az olyan hogy ez a csaj is megvan próbálkozunk egy másikkal. Tarts távolságot de ne sokat. Legyél titokzatos egy kicsit, de ne nagyon. Légy vicces olyan szekállak humorosan, ha tetszik neki majd lájkolja (ő is csipkelődik). Legyél őszinte olyan belevalós. Ne hozz fel túl személyes kérdést ha ezzel zavarod. És a figyelmesség se árt. stbbbb......23/F
22/26 anonim válasza:
23/26 Pretty_Fighter válasza:
Semmit.Keress mást,van elég pasi:)
24/26 anonim válasza:
figyelj.. szerintem ne tapadj rá, mint a matrica, mert az ilyen pasiknál az soha nem válik be.. szerintem rafináltabb mint gondolnád és tesztel, vagy pedig vmit nagyon szarul csinálsz és tudatosan akar eltaszítani, VAGY azért csinálja, hogy mégjobban ráizgulj a témára:D vigyázz vele, és éreztesd, hogy nincs szükséged rád, mert anélkül is kelendő és jó vagy, ha nem vele jársz, ezenfelül ne ribanckodj, hanem bizonyítsd be neki, hogy ha nem él a lehetőséggel, hogy veled legyen, az élete legrosszabb döntése:)
25/26 anonim válasza:
Mivel én is hasonló szituban vagyok, tudnék hosszasan mesélni...
Távolról kell megközelíteni. Az a legrosszabb, ha bombázod a kérdésekkel, hogy mi lesz ebből, lesz-e valami, miért így, miért úgy, stb., ez nem jó mert akkor nyomás alatt fogja magát érezni. Hagyni kell időt neki. Lehetőleg a múltat sem kell firtatni, ha csak nem ő hozza fel magától.
Neked sem szabad ezen kattogni, hogy mi lesz, hanem próbálj meg félgőzzel hozzáállni a dologhoz.
Ha sok időt vagytok együtt, és jól érzitek magatokat együtt, Ő is szeret veled lenni, úgyis el fog gondolkozni azon, hogy mi lenne ha... szóval igazából semmi dolgod nincs, csak önmagadat adni, és barátkozni, a barátjává válni.
26/26 anonim válasza:
először csak barátok legyetek, aztán majd rájön,h nem bírja ki nélküled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!