Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt hiszem beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem beleszerettem egy pasiba itt gyk-n. Szerintetek mit kellene tennem? 19/L

Figyelt kérdés

Megismerkedtem vele nagyon aranyos kedves vicces meg minden megvan benne ami igazából engem vonzz! képcsere is megvolt már, bókol folyamatosan, de ha elmondanám neki valószínű hogy kinevetne, és hülyének nézne? mit csináljak? elmondjam neki vagy inkább ne? hogyan tudnám elfelejteni??

kösz,az értelmes válaszokat!

2013. dec. 1. 03:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én elmondanám neki. Miért nevetne ki, ha aranyos, kedves?

Még az elutasítás is jobb, mint a reménytelen szerelem.

2013. dec. 1. 03:45
 2/19 A kérdező kommentje:
mit mondhatnék neki? Figyelj már belédszerettem? ez reményltelen :(
2013. dec. 1. 03:52
 3/19 anonim ***** válasza:

előbb nem ártana elhívni vhova cica :D

le legyünk már amatőrök:)

2013. dec. 1. 03:56
 4/19 anonim ***** válasza:
Minek ezt elmondani? Miért nem tudod egyszerűen elhívni randizni? Nem kell szegényt rögtön letámadni egy szerelmi vallomással :D
2013. dec. 1. 03:58
 5/19 anonim ***** válasza:
Ne azt,hogy beléd szerettem,ez vicces valami hasonlót: nagyon szimpi vagy nekem,szeretnék veled talizni,ha nincs ellenedre :-) mit szólsz? Én valahogy így csinálnám.
2013. dec. 1. 03:58
 6/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szet csaptam magam,szerinted mit kellene tennem?
2013. dec. 1. 04:05
 7/19 A kérdező kommentje:
jó,én sem úgy gondoltam hogy már most írni fogom neki hogy beleszerettem .. beszélgettünk egy két olyan dologról, először tényleg normálisan válaszolt rá, utána meg nemtudom..mitha hidegen hagyná.
2013. dec. 1. 04:05
 8/19 anonim ***** válasza:

Találkozol vele. Netes "szerelemnek" nincs sok értelme, olyan mintha egy lekvárosüveget nyalogatnál. Én már csak tudom...

Esetleg utalhatsz rá, hogy nagyon kedvesnek és szimpatikusnak találod és szeretnéd jobban megismerni.

2013. dec. 1. 04:09
 9/19 A kérdező kommentje:
utaltam rá, mondta hogy ő is találkozna velem meg "járna" velem elvileg csak nagyon messze lakunk egymástól.. ha találkoznánk is, és lenne valami azzal megint nem lennénk sokkal előrébb
2013. dec. 1. 04:13
 10/19 anonim ***** válasza:
Pedig előrébb lennétek hidd csak el. Milyen messze laktok egymástól?
2013. dec. 1. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!