Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán lányt leszólítani illetlenség?
Figyelt kérdés
Van a környéken egy lány aki tetszene, jó lenne vele megismerkedni. Gyakran találkozom vele azaz látom az utcán. Hogyan tudhatnám meg legalább a nevét,vagy hogyan tudnék vele beszélgetni? Szóljak neki amikor épp elmegy mellettem, vagy hogy? Tanácsokat kérnék tőletek! Ti ismerkedtetek már így? Köszönöm2013. nov. 30. 23:16
11/13 anonim válasza:
Azért ezzel vigyázz. Volt egy srác régen, aki hasonlóan akart megismerkedni velem, és mikor este jöttem haza képzésről, akkor kezdett követni, aztán végül leszólított. Nagyon féltem, és azt hittem, hogy meg fog ölni vagy megerőszakol ._.
Szóval mindenképp nappal kérdezz rá, és semmiképp se kövesd. Inkább szólj neki, ha elmegy melletted, hogy "Szia! Bocsi, nem akarlak zavarni, de már láttalak sokszor, és nagyon szimpatikusnak tűnsz. Nem bánod, ha bejelölnélek Facebookon vagy elkérném a számod?"
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2013. dec. 3. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!