Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leszólítani egy lányt?
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 14:40
3/12 anonim válasza:
Szia
Nagyon megtetszettél. Nincsen kedved elmenni valahova?
vagy ilyesmi
4/12 anonim válasza:
Először próbálj vele szemezni,úgy hogy nem nézel el sehova,végig a szemébe nézel majd mosolyoghatsz,vagy kacsinthatsz rá,pl. buszon,vagy utcán utána simán leszólíthatod,és alapkérdésekből beszélgetést indítasz,hogy szia,xy vagyok,téged hogy hívnak,stb.
Mondhatod hogy a radarod már 5 km-re jelzett neked,tán ő az?
:D
5/12 anonim válasza:
Zsuuuuzsiiiiii, te vagy az Zsuuuzsiii? Évek óta nem láttalak, mi van veled? Nem igaz, hogy nem ismersz fel, én vagyok az. Együtt jártunk suliba, ott ültem a pad mellett...
6/12 Gábor_000 válasza:
pl: Szia, van kedved beszélgetni?
8/12 anonim válasza:
Igen csak az a baj, hogy Vitaly kicsit jobban nez ki mint a kerdezo szerintem:P
9/12 anonim válasza:
Nevettesd meg, hogy aztán mondhasd, hogy milyen szép a mosolya. :)
Relax bébi, relax. Merre laksz?
Milyen szép ez a ruha! Jól mutatna a hálószobám szőnyegén.
Elhagytam a telefonszámomat, megkaphatom a tiedet?
10/12 anonim válasza:
"hello. megfognád ezt a moslékosvödröt? vagy megvakarnád a seggem?"
eszközök:
-moslékos vödör
-viszkető segg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!