Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exekre hányadik randin nem illetlenség már rákérdezni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 18:34
1/11 anonim válasza:
szerintem nem illetlenség az elsön se,de miért kérdezne rá bárki is.. a kapcsolat folyaman majd előjön.
2/11 A kérdező kommentje:
Mármint nem az exei érdekelnek, hanem hogy hány kapcsolata volt már és milyen tartósak voltak.
Erre rákérdezhetek vagy inkább mellőzem?
Köszi a választ amúgy!
2013. nov. 5. 18:38
3/11 anonim válasza:
Én mindig rákérdeztem már az ismerkedéskor. Tehát első hivatalos randi előtt.
4/11 anonim válasza:
szerintem a kapcsolatokra felszínesen rákérdezhetsz pár randi után, de az exeket hagyd inkább békében nyugodni :P
5/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat! :)
2013. nov. 5. 18:44
6/11 anonim válasza:
Ez miért is fontos??? Miért kell vájkálni a múltjában valakinek?
7/11 A kérdező kommentje:
Mert ha tudom, hogy volt már 15 barátnője 5 év alatt, akkor azért nem veszem olyan "feszesre" a figurát.
2013. nov. 5. 18:54
8/11 anonim válasza:
Nem tudom, én egyik párommal sem beszélgettem soha az exekről. Mármint olyan volt, első randin is, hogy ha valami sztorit meséltem, akkor hozzátettem, hogy a volt barátom, de hogy szám szerint ki, mennyi, mennyi idős, ilyeneket én sose mondok senkinek, mert egyrészt nem az ő dolguk, másrészt a múltban történt, harmadrészt meg engem sem érdekel, hogy előttem ki kivel volt.
9/11 anonim válasza:
És ha kiderül hogy nem volt előtted senkije arra hogy reagálsz?
10/11 A kérdező kommentje:
Annak kimondottan örülnék. :)
De tuti volt, mert "menő" fiú.
2013. nov. 5. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!