Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utcán lányt leszólítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán lányt leszólítani illetlenség?

Figyelt kérdés
Van a környéken egy lány aki tetszene, jó lenne vele megismerkedni. Gyakran találkozom vele azaz látom az utcán. Hogyan tudhatnám meg legalább a nevét,vagy hogyan tudnék vele beszélgetni? Szóljak neki amikor épp elmegy mellettem, vagy hogy? Tanácsokat kérnék tőletek! Ti ismerkedtetek már így? Köszönöm
2013. nov. 30. 23:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Héj, te ott!!!
2013. nov. 30. 23:18
 2/13 anonim ***** válasza:
először mondjuk próbálj rá sokszor mosolyogni,köszöngess neki aztán egyszer menj oda,mondd meg neki hogy szimpinek találod,szeretnéd megismerne ha lehetne:D ha visszajelez stb akkor nem fog visszautasítani:)
2013. nov. 30. 23:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Utcán nem szokás.
2013. nov. 30. 23:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom, akivel úgy jöttünk össze, hogy az utcán kiütötte a kezemből a mappámat, segített összeszedni, amikor felegyenesedtünk majdnem összeért s szánk, aztán engesztelésképpen elhívott sütizni! Tudom, tisztára, mint a filmekben, de ha egyszer megtörtént?!
2013. nov. 30. 23:22
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Nekem meg van a környékünkön egy srác, aki tetszik:D

Utcán sétálni egyedül látod? Pl ha bemegy egy boltba, menj be te is és kérdezd meg, hogy tudna-e segíteni vmit megtalálni.

Vagy:

Buszmegállóban kérdezd meg mennyi az idő, mert nincs nálad se telefon/sem óra..

Vagy ha látod, hogy sétál az utcán, valami legyen nálad, pl egy régi kulcs, vagy valami kacat, mindegy és kérdezd meg, hogy ő ejtette-e e le.

Hát ennyi jutott eszembe..Igazából, ha bejössz a lánynak, úgyis elindul pozitív irányba a dolog.

21l

2013. nov. 30. 23:23
 6/13 anonim ***** válasza:
4. ez nagyon romantikus :))
2013. nov. 30. 23:24
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyedül látom mindig, ő is bejárós én is az vagyok! Hazafelé már nem mindig látom reggel minden nap! Csak eddig nem mertem lépni semmit
2013. nov. 30. 23:33
 8/13 anonim ***** válasza:

óó tesómék így jöttek össze, hogy egy busszal voltak bejárósak, szóval nem lehetetlen a dolog:)

Kár, hogy mindig egyedül látod, pedig jól jönne, ha lenne olyan ismerőse, aki be tudna neki mutatni..

Végülis az órás dolgot elsütheted így is...vagy ha van esetleg mellette hely a buszon, leülsz mellé és megszólítod.

2013. nov. 30. 23:36
 9/13 JaniXXX válasza:

Na most,minél tovább húzod,annál rosszabb.

Ha kiszúrta hogy figyeled,de azt is látja nem lépsz,akkor egyre csak csökken az esélyed.

Én ezt mondanám:

Szia!A múltkor nem jöttem ide Hozzád de meg is bántam.Jövő héten egy rostos?Az igen jó,a nem-et viszont Te bánnád meg.....

Én rázúdítanék egy ilyet.Bár így látatlanból....Minden csajnál máshogy kell nyitni.A jövő héten egy rostos.... ebből látja hogy azért annyira nem vagy rosszul érte,hogy már ma este akard látni,nem sörre hívod (normális lány értékeli)

Majd írd meg mi volt,de csak okosan! Légy ápolt,és picit állj közel hozzá,ha ettől zavarba jött akkor borítékolt az igen!

2013. dec. 1. 00:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd eldől mi fog alakulni a jövő héten!
2013. dec. 1. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!