Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon nagy pofátlanság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon nagy pofátlanság volt tőlem?

Figyelt kérdés

Az előző kapcsolatomban -annak ellenére, hogy nagyon szerettem a párom, és a mai napig szeretem is, pedig már nem vagyunk együtt- volt egy elég nagy hullámvölgy. Teljesen elhanyagolt, és mindig rajtam vezette le a feszültséget. Gyakorlatilag folyton veszekedtünk, annak ellenére, hogy én mindig türelmes voltam vele, és segíteni szerettem volna.

Ezzel egy időben volt egy lány, aki elég intenzíven meg akart szerezni (korábban számomra is vonzó volt), és ennek érdekében kétszer is elhívott randizni. Én pedig mindkétszer el is mentem vele. Igaz úgy igazán komoly dolgok nem történtek, csak megöleltük egymást párszor, illetve egyszer megcsókolt. De szinte végig kellemetlenül éreztem magam. Szerintetek nagyon nagy pofátlanság volt tőlem, hogy találkozgattam vele? Előre is köszi a normális válaszokat! :)

2013. nov. 28. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:

sztem jól cselekedtél.

legalâbb a 2.csajjal végül összejöttél?

2013. nov. 28. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Hm...Lényegében véve az, de ami nem megy nem kell erőltetni. Ha nem megy a kapcsolat akkor véget kell vetni neki, mert ez így nem buli, hogy az egyik mindent megtesz, a másik pedig nem teszi oda magát. Nem tudom együtt vagytok-e még vagy sem, de ha az a lány iránt nem érzel semmit, aki megcsókolt, akkor ne hülyítsd őt, ha viszont igenis érzel, akkor lépj tovább. Azzal légy akit kedvelsz, szeretsz, de az előző kapcsolatot is helyre lehet hozni ha megbeszélitek a dolgot, és tesztek is érte, hogy jó legyen!
2013. nov. 28. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez még nem volt pofátlanság. Akkor lett volna az, ha hülyíted azt a lányt, vagy több is történik. Megpróbáltad, nem működne. Minden esetre ha így állsz hozzá, inkább ne találkozz vele többet, nehogy beleélje magát valamibe...
2013. nov. 28. 12:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát a helyzetet megbonyolította az, hogy az exemről kiderült, hogy ő konkrétan meg is csalt (sőt, azóta már össze is jött az illetővel). Így értelemszerűen szakítás lett a vége.

És a másik lánnyal jelenleg alakulóban van a dolog (konkrétan még nem vagyunk együtt). Egyre inkább úgy érzem, hogy működhet vele hosszútávon. :)

2013. nov. 28. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Hát igen, így érthető. De örülök nektek. Remélem sikerülni fog :)
2013. nov. 29. 19:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is erőteljesen reménykedek. Bár eddig (lekopogom) tényleg minden biztató. :)
2013. dec. 1. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!