Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon nagy pofátlanság volt tőlem?
Az előző kapcsolatomban -annak ellenére, hogy nagyon szerettem a párom, és a mai napig szeretem is, pedig már nem vagyunk együtt- volt egy elég nagy hullámvölgy. Teljesen elhanyagolt, és mindig rajtam vezette le a feszültséget. Gyakorlatilag folyton veszekedtünk, annak ellenére, hogy én mindig türelmes voltam vele, és segíteni szerettem volna.
Ezzel egy időben volt egy lány, aki elég intenzíven meg akart szerezni (korábban számomra is vonzó volt), és ennek érdekében kétszer is elhívott randizni. Én pedig mindkétszer el is mentem vele. Igaz úgy igazán komoly dolgok nem történtek, csak megöleltük egymást párszor, illetve egyszer megcsókolt. De szinte végig kellemetlenül éreztem magam. Szerintetek nagyon nagy pofátlanság volt tőlem, hogy találkozgattam vele? Előre is köszi a normális válaszokat! :)
sztem jól cselekedtél.
legalâbb a 2.csajjal végül összejöttél?
Hát a helyzetet megbonyolította az, hogy az exemről kiderült, hogy ő konkrétan meg is csalt (sőt, azóta már össze is jött az illetővel). Így értelemszerűen szakítás lett a vége.
És a másik lánnyal jelenleg alakulóban van a dolog (konkrétan még nem vagyunk együtt). Egyre inkább úgy érzem, hogy működhet vele hosszútávon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!