Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez nem pofátlanság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zimalion kérdése:

Szerintetek ez nem pofátlanság?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem a neten egy nővel, aki elmondása szerint, nagyon szeretne személyesen is megismerni. Múlthét szerdára beszéltünk meg találkát, amit Kedden délután lemondott, mert közbejött neki valami. Átettük Péntekre. De azt is lemondta még Csütörtökön, mert családi programja jött közbe. Aztán mára is megbeszéltünk egy randit, de azt meg tegnap este mondta le, hogy közebjött neki egy munka.

Ma délelőtt írtam neki egy levelet, amiben kifejtettem, hogy kétségeim vannak affelől, hogy meg akarna ismerni. Erre ő nemrég azt a választ küldte, hogyha ilyen türelmetlen vagyok, akkor hagyjuk az egészet.

Szerintem teljesen hülyének néz. :)

2013. márc. 4. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
balek vagy ennyi..meggyőződtél egyáltalán arról hogy Nő?hallottad a hangját telon pl.vagy skypon?ha nem lehet hogy pasi..ha igen akkor meg szopat csak..
2013. márc. 4. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz vele bánni :) Ott szúrtad el, hogy az első halogatásos tesztnél nem tettél neki oda keményen :)
2013. márc. 4. 15:58
 3/7 ASOT ***** válasza:
Jól látod! teljesen hülyének néz. Csak kifogásokat keres mindig, nem akar ő tőled semmit , az unalmas perceire kellesz neki csupán. Felejtsd el.
2013. márc. 4. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyének néz.
2013. márc. 4. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát,ezt beszoptad...

Nem kell annyira számítani az ilyesmikre.,Én az ilyeneket már fel se veszem.

2013. márc. 4. 16:03
 6/7 Tyler913 ***** válasza:
Tesztelt és elbuktad. Azért varialt folyton az idopontokkal,hogy lassa,hogyan reagalsz. Legkesobb a masodiknal meg kellett volna mondanod,hogy ne szorakozzon,komolytalan novel nem randizol. Igy viszont becsicskultal,sot,meg meg is sertodtel. Duplan rossz. Legkozelebb ne hagyd,hogy egy no igy szorakozzon Veled.
2013. márc. 4. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:

"Szerintem teljesen hülyének néz. :)"

Ha ezt be is ismered akkor miért nem osztottad már ki?

Akkor ezek szerint megérdemled....

2013. márc. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!