Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pofátlanság a részemről?
Van egy fiú akik tetszik nekem, és úgy veszem észre, hogy én is neki de már vagy 1 hónapja nem lépett semmit. szoktunk beszélgetni meg ilyenek de úgy komolyabban semmit nem lépett!
Tegnap éjjel pedig elmentem egy házibuliba, ahol kavartam egy sráccal. Az lenne a kérdésem, hogy pofátlanság lenne ezután még várnom a másik fiúra, hátha mégis lép és összejövünk?
ő nem volt ott a buliban. Igen, én nagyon sokszor ölelgetem őt, meg sokat beszélünk és szinte minden témáról tabuk nélkül, szóval szinte már meg is mondtam neki szemtől-szembe is : ) meg, egyszer utalt rá, hogy tud róla. A barátaim már azt mondják, hogy hülye, hogy még nem jött velem össze.
Akivel kavartam fiú meg az ismerősöm/haverom.
mond meg neki hogy mit erzel iranta es h tobbet akarsz mint baratsag, majd ha vissazautasit azo baja. ne torodj vele.
szemej ki valaki mast :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!