Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rá írjak? Pofátlanság lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá írjak? Pofátlanság lenne, ha nem akarnék tőle aztán semmit?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy és fél hónapja egy buliban megismertem egy srácot, aki elsőre annyira nem jött be, bár jól el lehetett vele beszélgetni. Bejelölt facebook-on és mostanában elég sokat jár rajta az agyam, de nem tudom rá írjak-e, mert lehet, hogy semmit nem akarnék tőle. Végülis nem ismerem annyira, csak egyszer találkoztunk.
2012. aug. 25. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz tőle semmit akkor nem,de attól hogy még rá írsz.nem azt jelenti,hogy akarni is kell tőle valamit.
2012. aug. 25. 20:24
 2/3 anonim válasza:
általában ha egy lány ráir 1 srácra, a srác ugy érzi akarsz vmit, szóval ha tényleg nem akarsz semmit, akkor ne hülyítsd, bár ahogy én leveszem azér gondolkozol rajta ennyit, mer mégiscsak akarsz vmit, vagy ha más nem ugy is fogalmazhatok hogy bizonytalan vagy .. lehet ha megismered már biztosan fogsz majd akarni vmit ;)
2012. aug. 25. 20:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát igen, gondolkodok rajta, de nem vagyok biztos. Egyszer találkoztam vele életemben, akkor is elég illuminált állapotban volt, de jófej volt! Szóval ezért nem tudom megítélni a dolgot. Félek attól, hogy ráírok, találkozunk meg ilyesmi és mégse fog bejönni, pedig ő reménykedett valamiben... nem akarok dög lenni...

Valakinek még véleménye? :)

2012. aug. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!