Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség lenne ha csak szép csajjal akarnék összejönni?
Az a helyzet , hogy nem vagyok egy jóképű gyerek , igaz kaptam már elég sok visszajelzést , hogy helyes vagyok stb . Lényeg , hogy én nem gondolom magam jóképű gyereknek , soha nem volt önbizalmam , a pozitív visszajelzések ellenére, és jópár volt barátnő ellenére sem.
Viszont volt , hogy megpróbáltam egy rondább csajjal ,de valahogy nem működött , inkább úgy döntöttem , hogy várok mig nem lesz egy szép barátnőm , ez nem önzőség ?
21/F
Nem linkelek képe , amugy igen pár liter pia után jónéhány csaj megszépült már nekem is :D csak ezért én nem fogok minden nap inni.
Egyébként pedig azért jöttem össze pár rondább csajjal (pontosabban 2 ) mert haveromék mondták , hogy próbáljam meg , mert egyébként aranyos volt mind a kettő csaj , csak ez kevés a testi vonzalomhoz.
Inkább maradjak egyedül 2 évig , mintsem hogy ilyenbe még1x belemenjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!