Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pofátlanság lenne felkeresni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel nagyon jóban voltunk, egy hullámhossz, kémia, minden ami kell. Nekem akkor kapcsolatom volt és a barátomat választottam helyette. Ennek 1 éve. Azóta nem beszéltünk azzal a fiúval. Szerintetek felkeressem újra? Már nem vagyok együtt a barátommal.
22N
2013. aug. 11. 20:09
1/10 anonim válasza:
Szerintem azért ne mert ez egy kicsit olyan, ha nincs ló jó a szamár is példa. Hagyjad és keress magad mellé valaki újat.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Összejöttem volna vele anno is, csak kapcsolatom volt. Azt meg nem könnyű csak úgy eldobni.
2013. aug. 11. 20:12
4/10 anonim válasza:
Én elhajtanálak. Persze... utána meg ha jönne valaki más, rögtön dobnád, de azért maradjon meg neked ő, mint vésztartalék.
6/10 anonim válasza:
ha jól tudsz obolálni vîsszafogad, ha nem akkor hajjál éhen te CIGÁNY k+u++=va
7/10 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mikor kezdődött a másik kapcsolatod. Azt nem lehet elfogadni, hogy mást választottál.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor már együtt voltunk féléve.
2013. aug. 11. 21:07
9/10 anonim válasza:
Én örülnék, ha felkeresnél. Jól megb_sználak aztán otthagynálak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!