Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Mit gondolnátok ilyen emberről? Ajándékotokat máson látni?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem, randizgattam egy pasival. Nagyon kedveltük egymást, egy rugón járt az agyunk, de mivel nálam zűrös volt minden és úgy jöttek ki a dolgok, megegyeztünk, hogy jöjjön össze, próbálja meg egy másik lánnyal és maradjunk barátok. Jó barátok lettünk, mindent tudtunk a másikról. Egyszer csak ő ajándékozott nekem egy régi családi brosst, hogy én érdemlem meg, amit nem értettem, de nagyon örültem, hordtam és vigyáztam rá. Én is akartam valami személyeset és fontosat adni,viszonzásul,odaadtam nyaklánccal együtt a kedvenc medálom. Erre nézegetem tegnap a facebookot és látom, hogy a barátnője az új képén ott villog a nyaklánccal, medállal a nyakában... ideges lettem és összetörtem lelkileg. Legszívesebben visszakérném tőle. Szóvá tettem, de csak pár sort kaptam, hogy nem akart megbántani, ne haragudjak, nyugodjak le és csak kölcsön adta, (elkunyerálta a barátnője pár napra mert nagyon tetszett neki...) és ha lenyugodtam és hiszek neki keressem meg. Ti mit tennétek a helyemben? Kérjem vissza? Én vagyok csak kattant és eltúlzom??? Annyira megharagudtam, hogy hallani se akarok most róla.2013. nov. 26. 21:26
11/14 anonim válasza:
az volt az első hogy odaadta a csajnak ez egyértelmű
mit mondott volna?
hogy egy másik csajtól kapta?
kiakadt volna a csaj ezért azt mondta neki hogy "neked vettem"
kb ez a sztori
12/14 anonim válasza:
kérd vissza és ha egy héten belül nem adja vissza akkor egyértelmű hogy a csajnak adta
13/14 A kérdező kommentje:
12. igaza lehet, ez jó taktika
gáz vagy nem gáz, vissza fogom kérni, fontos volt az a medál nekem és nem játszadozásra adtam...
2013. nov. 26. 21:35
14/14 anonim válasza:
így van
ha tényleg a csajnak adta akkor kerülni fogja a témát
te meg miután visszaszerezted,rakj fel egy olyan képet amin rajtad van a bross:D
aztán persze add el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!